Brann i vaskehall slukket

Politiet fikk melding om brannen klokken 11.12, av en person som så flammer og røyk i vaskehallen på Shell-stasjonen på Hasle.

Politiet fikk melding om brannen klokken 11.12, av en person som så flammer og røyk i vaskehallen på Shell-stasjonen på Hasle. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Brannen i vaskehallen på Shell-stasjonen på Hasle i Oslo er under kontroll.

DEL

Mest sannsynlig var det ingen personer i bilen, opplyser politiet.

Politiet fikk melding om brannen like etter klokka klokken 11 av en person som så flammer og røyk i vaskehallen på Shell-stasjonen i Hovinveien 45 på Hasle i Oslo.

– Brannen er under kontroll og er mer eller mindre slukket, sier vakthavende brannsjef Kjell Kjensli til NTB.

Operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt opplyser at brannvesenet har gjort finsøk i og utenfor bilen som sto inne i vaskehallen, og at ingenting tilsier at noen personer skal ha befunnet seg der under brannen.

– Det er fortsatt for varmt til at brannvesenet får gjennomført kriminaltekniske undersøkelser, så foreløpig vet vi ikke noe om årsaken til brannen, sier Pedersen.

Bensinstasjonen stoppet umiddelbart tilførsel av drivstoff og gass til pumpene da brannen brøt ut. En brakkerigg som ligger like ved bensinstasjonen, ble evakuert, og veiene rundt sperret, opplyser Pedersen. (ANB-NTB)

Artikkeltags