Enklere å bli pantemillionær

Svein Mollekleiv, president i Norges Røde Kors, frister nå med flere milliongevinster.

Svein Mollekleiv, president i Norges Røde Kors, frister nå med flere milliongevinster. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Pantelotteriet frister nå med 15 toppgevinster av én million kroner.

DEL

Toppgevinsten på to millioner kroner ble utbetalt i september i fjor. Det har gjort at Røde Kors nå frister med nye – og flere – milliongevinster.

I Pantelotteriets nye lotterirunde øker sjansen for å bli pantemillionær. Mens det tidligere kun var én toppgevinst, ligger det nå flere milliongevinster i premiepotten.

– Det er ikke så spennende for kundene å delta i et lotteri hvor toppgevinsten allerede er utbetalt. Derfor har vi bestemt at Pantelotteriet skal starte helt på nytt igjen. Vi vil gjøre det enda lettere å bli millionær, og legger derfor hele 15 lodd med gevinster på én million kroner i potten, avslører Sven Mollekleiv, president i Røde Kors i Norge.

I tillegg til 15 toppgevinster, vil det også være 5.000 lodd med gevinster på 1.000 kroner, og 150.000 lodd som gir premier på 100 kroner.

– Vi fikk tilbakemeldinger fra publikum om at de ikke var så interesserte i å vinne de små beløpene. Derfor dropper vi en del av disse, til fordel for flere milliongevinster. Dette vil si at færre vinner, men at sjansene for å vinne toppgevinst øker, sier Mollekleiv.

Som tidligere vil til sammen 35 millioner kroner bli utbetalt i gevinster i løpet av denne nye lotterirunden.

Overskudd til Røde Kors

Pantelotteriet er i dag tilgjengelig i 1.535 butikker over hele landet.

I stedet for å trykke på den vanlige panteknappen for å få utbetalt pantepengene, kan de som ønsker det trykke på Pantelotteriets knapp, populært kalt Røde Kors-knappen eller millionærknappen.

Pantelotteriet er et miljøvennlig lotteri der pant fra bokser og flasker brukes som innsats i panteautomater. Pantelotteriet drives av Norsk Pantelotteri AS, et selskap eid av Røde Kors og Olav Thon Gruppen. Overskuddet går til Røde Kors. (ANB)

Artikkeltags