Larssen vil be om unnskyldning

Av
Artikkelen er over 14 år gammel

– Hvis det virkelig er sånn at jeg har såret folk, ber jeg om unnskyldning på mine knær, sier Lars Andreas Larssen. Nord-Norges minst populære mann for øyeblikket har hatt noen tøffe dager.

DEL

– Dette har vært aldeles og totalt grusomt! En ting er i hvert fall sikkert: Nå skal jeg på kammerset for å finne ut hva det var som gikk feil, sier skuespiller og humorist Lars Andreas Larssen til Nordlys.

Han har hatt noen strie dager siden den direktesendte NRK-debatten med Kristopher Schau mandag. En debatt som satte sinnene i kok i en hel landsdel, og der nordlendingen fikk en helt annen respons enn han hadde forestilt seg.

– Nå tenker jeg to ting. Enten at jeg må passe kjeften min, eller at det er blitt en kjempestor misforståelse.

– Nordlendingene er skikkelig sure?

– Mitt forhold til Nord-Norge er stort, djupt og evig. Derfor reagerer jeg som ei revesaks når jeg føler at noen i landsdelen blir tråkket på. Jeg kan ikke noe for det, sier Larssen, og medgir at han fort blir revet med.

– Jeg er en ivrig mann! sier han, og forteller at den verste kjeften kommer fra sønnene og kjæresten.

– De pleier å si til meg at jeg må ikke være så sint og ikke snakke så fort.

Det var akkurat det som skjedde under NRK-debatten. En debatt Larssen angrer at han deltok i.

– Jeg kom inn og skulle være litt morsom, det var derfor jeg sang om Schau og tissen til faren og alt det der. Men da jeg gjorde det fikk jeg absolutt ingen reaksjon!

– Det var rett og slett helt grusomt, det var som å snakke til to søyler. Jeg hadde bare lyst til å gå, men det var direktesendt fjernsyn så det kunne jeg jo ikke. Jeg tenkte bare: Hva er det som skjer? Og så ble jeg ganske nervøs. Og ganske hissig, sier skuespilleren.

Han synes også hele debatten var veldig dårlig planlagt.

Artikkeltags