Mette-Marit besøkte Pro Sentret

Kronprinsesse Mette-Marit var til stede ved åpningen av PRO-senteret i anledning Mangfoldsåret 2008 torsdag ettermiddag. Her hilser hun på Liv Jessen (t.h) som er leder for PRO-Senteret.

Kronprinsesse Mette-Marit var til stede ved åpningen av PRO-senteret i anledning Mangfoldsåret 2008 torsdag ettermiddag. Her hilser hun på Liv Jessen (t.h) som er leder for PRO-Senteret. Foto:

Artikkelen er over 10 år gammel

Kronprinsesse Mette-Marit besøkte torsdag Pro Sentret i Oslo i anledning senterets Åpen dag i forbindelse med Mangfoldsåret 2008.

DEL

Her fikk kronprinsessen se noe av det positive kulturelle mangfoldet som kvinnene i prostitusjonen, uansett nasjonalitet, representerer. Blant annet sto musikk, matlaging og kunstinstallasjoner på programmet under den timelange omvisningen.

Pro Sentret ble opprettet i 1983 som Oslo kommunes hjelpetiltak for kvinner og menn i prostitusjonen.

I 1993 utpekte daværende sosialminister Grethe Knudsen (Ap) Pro Sentret til et nasjonalt kompetansesenter med ansvar for alt som har med prostitusjon å gjøre. Administrativt tilhører sentret Oslo kommune og er administrert av storbyavdelingen i bydel St. Hanshaugen. (ANB-NTB)

Artikkeltags