Noe for et hvert gulv

Lange og brede bord og planker er det som gjelder  enten det gjelder parkettgulv, heltre, eller laminatgulv. Det store formatet passer best i litt større rom.

Lange og brede bord og planker er det som gjelder enten det gjelder parkettgulv, heltre, eller laminatgulv. Det store formatet passer best i litt større rom. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her der de heteste gulvtrendene akkurat nå.

DEL

Personlig. Slik sammenfattes interiørtrenden nå. Mulighetene til å velge et gulv som passer akkurat deg har nok aldri vært større.

Med nærmere fem millioner innbyggere, og drøyt to millioner husstander, lever mange ulike interiørstiler side om side her til lands. Den store trenden nå, er å lage et personlig interiør. Alt går og alt er lov – og din egen fantasi og smak er fasiten.

Felles for manges smak akkurat nå er noen tendenser som til dels trekker i ulike retninger, og til dels brukes sammen eller om hverandre. Lange og brede gulvbord av tre eller materialer som ligner, lyse eller grålige farger, røft og rustikt, vintage eller retrostil, samt orientalsk eller etniskinspirert er hovedtema for dagens gulvtrender.

Når det kommer til gulvet, kan aktuelle trendretninger sammenfattes slik som du ser på bildene. (ANB)

Artikkeltags