Her får Hareide kjørt seg

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

KrF-profilen på to hjul i svingene.

DEL

Knut Arild Hareide fikk kjøre på to hjul og var passasjer da Asgeir Borgermoen foretok en real «burnout» på Tusenfryd i Akershus da årets sommershow ble åpnet. 

– Hvis dette går galt, må Asgeir ta seg av høstens valgkamp for KrF. Det har jeg sagt klart ifra, sa Hareide spøkefullt før den elleville seansen var i gang.

Trafikksikkerhet

Den ellers så sindige partilederen var den første som fikk en smakebit av hvor heftig bilakrobatikk kan være da han inntok passasjersetet og var nødt til å overlate skjebnen i hendene til de italienske stuntsjåførene.

KrF-profilen stilte opp for å bidra til økt trafikksikkerhet nå i sommer. Tall fra Trygg trafikk viser at det er et rekordlavt antall dødsfall på norske veier hittil i år. 53 personer har omkommet mot 75 i fjor.

– Det er en veldig gledelig utvikling, men for dem som rammes er det likefullt en tragedie. Samtidig viste statistikk for juni, juli og august i fjor at hele 60 mennesker mistet livet. Sommeren er dessverre høysesong for bilulykker, og derfor vil jeg gjerne bidra til fokus på økt trafikksikkerhet. Nå som mange skal feriere med bil er det viktig å minne om å alltid bruke bilbelte, avpasse farten og at sjåføren holder fokus bak rattet, sier Hareide.

Legendariske Scheie

Partilederen ble tett fulgt av kommentatorlegenden Arne Scheie. Han har 1.027 hopprenn bak seg, men dette var første gang han kommenterte et «bilhopprenn».

Til daglig er det altså motorsportentusiasten Asgeir Borgermoen som skal underholde publikum på Tusenfryd. Familieshowet «BurnOut» går av stabelen hver eneste dag i sommer.

Profesjonelle stuntsjåfører varter opp med halsbrekkende manøvre som synkronkjøring på to hjul, lukeparkering fra høy hastighet og også hopping med bil. (ANB)

Artikkeltags