Storstilt søk fortsetter

Mannskaper fra politiet, Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske redningshunder har lett etter 84-åringen hele natt til lørdag uten resultat.

Mannskaper fra politiet, Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske redningshunder har lett etter 84-åringen hele natt til lørdag uten resultat. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Oslo: Politihelikopteret, to politibåter, hundepatruljer og over 80 letemannskaper søkte søndag etter den savnede 84-åringen i Bærum.

DEL

Kvinnen forsvant fra et bo- og behandlingssenter fredag ettermiddag. Politiet har mottatt tips fra personer som mener de kan ha sett henne, men søket var søndag kveld fortsatt resultatløst.

Operasjonsleder Jon Lange i Asker og Bærum politidistrikt sier til Budstikka at søket forsetter for full styrke inntil videre, men at de vurderer fortløpende hvor lenge det skal pågå. Søket vil holde fram søndag kveld og natt til mandag.

Det er søkt etter kvinnen i området rundt Stabekk, Høvik, Bekkestua og Jar. Det ble også lett etter 84-åringen på Skøyen i Oslo etter at det kom inn tips om at hun kunne ha blitt sett der.

Politiet oppfordrer folk som kan ha sett 84-åringen i løpet av helgen om å ta kontakt. I tillegg bes folk i området om å sjekke egne eiendommer, garasjer og uthus.

Kvinnen ble sist sett på Stabekktunet bo- og behandlingssenter ved 16.30-tiden fredag. Hun er i dårlig form og kan være ute av stand til å gjøre rede for seg.

Hun er rundt 1.60 meter høy, tynn og har gråhvitt, halvlangt hår. Sist hun ble sett var hun iført en lyseblå skjorte eller bluse og en lys bukse med svarte ruter.

Artikkeltags