Til bønnekamp mot homofile

Av
Artikkelen er over 12 år gammel

Pastor Jan-Aage Torp oppfordrer til bønn for å fjerne homofile i sentrale posisjoner. – Vi ber om at det skal gå med dem som det gikk med Mia Hundvin, sier pastoren.

DEL

Tidligere denne uken gikk pastor i Oslokirken, Jan-Aage Torp ut i avisen Norge IDAG og oppfordret kristenfolket til bønn mot homoseksuell propaganda.

Pastor Torp mener at enkelte av homoelitens representanter jobber bevisst for å spre propaganda om den homoseksuelle livsstilen, og at de er i ferd med å infiltrere samfunnet med sine holdninger, skriver Bergensavisen.

– Be dem ut

– Skal «snille» kristne godta at dette pågår, eller bør vi ta våre åndelige våpen i bruk for å «be ut» fra sine stillinger disse homofile barrikadestormerne, spør pastor Torp i sin faste spalte i avisen Norge IDAG.

Torp har tatt utgangspunkt i nettstedet gaysir.no, de homofiles egen nettportal, der de ti mest innflytelsesrike homsene og lesbene er rangert.

– Hva er det dere ønsker skal skje med disse?

– Vi ber om at de skal miste sitt homofokus og sin innflytelse. Ta for eksempel det som skjedde med Mia Hundvin. Da hun var lesbisk samboende, var hun et sterkt symbol for homobevegelsen. Da hun ble sammen med en mann og ble mor, mistet hun sitt homofokus, sier Torp.

– Kristne ba for Mia

Torp mener at Mia Hundvin er det perfekte bønnesvar.

– Ba dere for henne da hun levde som lesbisk?

– Ja, jeg vet at det var mange kristne som ba for henne, slik som vi nå vil be for de andre homofile i Norge, sier Torp.

Han tror mange av dem som står på listen vil miste sine stillinger eller sitt homofokus i løpet av tre til fire år.

På listen over homsene og lesbene Torp vil avsette, står blant annet Erling Lae, byrådsleder i Oslo, Arve Juritzen, tidligere finansminister Per Kristian Foss, skuespiller Bjarte Hjelmeland, håndballspiller Gro Hammerseng, komiker Christine Koth, Kim Friele og Brita Møystad Engseth.

Artikkeltags