Tok kontakt via MSN

Forsvarer Nils Aga i samtale med aktor Jonas Nerdal.

Forsvarer Nils Aga i samtale med aktor Jonas Nerdal. Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

Et ja til en ukjent person på MSN endte opp med at elleveåringen ble truet til å ha sex med den overgrepstiltalte 36-åringen fra Bodø.

DEL

Det forteller gutten i et timelangt dommeravhør som tirsdag ble avspilt i Salten tingrett. elleveåringen og den da 35 år gamle Bodø-mannen møttes ni-ti ganger. Ved to anledninger forteller gutten at mannen begikk seksuelle overgrep.

36-åringen står tiltalt for til dels grove seksuelle overgrep mot elleve gutter fra hele landet. Tre av tiltalepunktene dreier seg om seksuell omgang som var samleie eller er likestilt med samleie.

I dommeravhøret forteller gutten at han først ble kjent med mannen ved å bli venn med en han ikke kjente på direktemeldingstjenesten MSN.

– Først virket han som en normal person. Vi snakket sammen nesten hver dag før han ble en sånn annen type. Men da han ble virkelig pedofil, blokkerte og slettet jeg ham fra MSN, forteller gutten i dommeravhøret.

Men to-tre uker senere tok mannen igjen kontakt med gutten på nettsamfunnet Nettby og spurte om de kunne bli venner igjen.

– Han fortsatte å mase og mase. Jeg sa nei, fordi du er ekkel. Han lovte at han skulle slutte å være så ekkel, foreller gutten i dommeravhøret. (ANB-NTB)

Artikkeltags