Tøffe jenter møtte bamse

Bamsefar i ferd med å avslutte måltidet. Ane Marthe Johannessen og Serine Carmelina Fauskanger sto bare 50 meter unna.

Bamsefar i ferd med å avslutte måltidet. Ane Marthe Johannessen og Serine Carmelina Fauskanger sto bare 50 meter unna. Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

To tøffe jenter møtte selveste Bamse Brakar de da la ut på tur i Pasvik i Finnmark.

DEL

– Bjørnen hadde drept en elg ute på hovedveien, men forsvaret slepte kadaveret inn på en sidevei. Vi stod ved bilen på rundt 50 meters hold. Selv om den så oss og snuste mot oss, brydde den seg overhodet ikke om oss. Den var altfor tjukk og mett. Da alt (absolutt alt; i bæsjen som lå igjen var det til og med elgtenner) var spist opp, reiste den seg og ruslet innover i skogen. En stor opplevelse for søringer bosatt i Båtsfjord!

Det forteller Serine Carmelina Fauskanger fra Bergen. Hun var på telttur i Pasvik sammen med Haugesund-jenta Ane Marthe Johannessen for noen dager siden da de to jentene hadde den store opplevelsen.

Til daglig er de to å finne i Båtsfjord der Ane Marthe er naturfaglærer og Seline Carmelina jobber i en barnehage og driver arbeid for Jehovas Vitner.

– Jeg får i grunnen skylde på Ane Marthe. Det er hun som drar meg med ut på turer. Vi har hatt fantastiske naturopplevelser her, sier Seline Carmelina Fauskanger. (ANB)

Artikkeltags