Carreras selger Sissel i USA

José Carreras og Sissel Kyrkjebø sang duett i Røros kirke fredag.

José Carreras og Sissel Kyrkjebø sang duett i Røros kirke fredag. Foto:

Artikkelen er over 11 år gammel

Supertenoren José Carreras skal selge Sissel Kyrkjebø i USA. Fredag sang de to sammen i Røros kirke til ære for amerikansk fjernsyn.

DEL

Det var Sissel Kyrkjebøs nye managere, Barry Matheson og Bjørn Nessjø, som hadde hentet den spanske tenoren til Røros. Hensikten er å sette ny fart i Sissels USA-kerriere.

Tre timer og 50 minutter ble Carreras i Bergstaden. På den tiden rakk han å synge en duett med Sissel og en sang alene. Tilhørerne var særskilt inviterte ansatte ved forskjellig bedrifter i byen, forteller Arbeidets Rett.

Programmet skal vises på den ikke-kommersielle amerikanske TV-kanalen PBS. Produsenten, Monster TV håper også på å selge programmet til norsk fjernsyn. Programmet skal også redigeres i en internasjonal versjon som selskapet håper å kunne selge til en rekke fjernsynsstasjoner.

Om José Carreras bare avla Røros og Bergstadens Ziir en snarvisitt, ble Sissel Kyrkjebø lenger. Både torsdag og fredag holdt hun konsert i kirken sammen med Trondheimssolistene og Nidaros Jentekor. (ANB)

Artikkeltags