Coldplay = United

Coldplay er musikkens Manchester United.

Coldplay er musikkens Manchester United. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Coldplay-frontmannen Chris Martin mener Coldplay kan kalles musikkens Manchester United.

DEL

Årsaken er at begge «lag» får mye kritikk, selv om de også er svært populære.

Martin, gift med Hollywoodskuespilleren Gwyneth Paltrow, sier han har sluttet å bry seg om kritikk rettet mot bandet, og at han i stedet velger å ta til seg alt det positive. Han sier til Sydney Morning Herald:

– Du kan fort bli påvirket av negative meninger fra et fåtall. Jeg snakket med faren min om Manchester United, det mest populære fotballaget i verden. Når de dukker opp på West Ham, blir de buet på. Jeg tenkte: «Vel, det er slik for oss også».

Men Martin sier at når folkemengden synger med på storhiten «Paradise», så setter det de negative aspektene i et annet lys. – Når alle synger med på «Paradise», gir det meg øyeblikk av stor glede. Det kommer til et punkt hvor du bare aksepterer at uansett hva du gjør, så vil noen enten hate eller elske det, og å komme dit er ekstremt frigjørende.

Han legger til: – Vi er utrolig velsignet som – i 12 år nå – har fått lage akkurat det vi vil lage. Det er ekstraordinært. Selv i filmverdenen får du ikke til det. Bare noen få har det slik.

Han sier avslutningsvis: – Jeg ser alltid på Kanye West, som beveger seg så hurtig og gjør så mye fantastisk. Jeg ønsker å være i bevegelse, så jeg gir meg ikke helt. (ANB-NTB)

Artikkeltags