Glamkamp på Ekeberg

Linni Meiser i aksjon. Hun fikk stå i mål under den siste straffen i straffesparkkonkuransen og var tydlig ikke helt tilfreds med det store ansvaret.

Linni Meiser i aksjon. Hun fikk stå i mål under den siste straffen i straffesparkkonkuransen og var tydlig ikke helt tilfreds med det store ansvaret. Foto:

Artikkelen er over 10 år gammel

Glamourmodell Linni Meister vant småguttenes hjerter under kjendiskampen på Norway Cup onsdag.

DEL

– Linni ble hyllet veldig. Alle ville bytte Frode Grodås med henne i mål. Hun hadde en veldig fanskare, sier kjendisleverandør under Norway Cup, Thomas Borgvang, til NTB.

Men ønske om keeperbytte til tross, keeperveteran Grodås fikk vokte nettet ut kampen.

Det var ikke bare Meister som hadde en betydelig fanskare på sidelinjen. Det assorterte utvalget kjendiser tiltrakk seg mange skuelystne. Stemningen skal ha vært ekstra stor hver gang Petter Stordalen gikk inn i tøffe dueller på midtbanen.

– Stordalen er et konkurransemenneske. Han var involvert i noen tøffe dueller, men gikk også rett på ræva noen ganger, sier Borgvang.

Kampen foregikk mellom kjendislagene MOT i hvite drakter og UNICEF i svarte drakter.

Inntekten for kampen skal gå til Ole Gunnar Solskjærs UNICEF-prosjekt for skoler i Afrika. Draktene blir auksjonert bort til inntekt for skoleprosjektet.

Kampen endte 3-3.

– Svein var så sliten at han ikke orket å ta løpefart under straffespark engang, sier Borgvang og trekker fram Svein fra «Charterfeber» som kampens store spiller.

– Svein leverte varene. Han var hardtarbeidende, men det kostet ham. Etterpå trengte han nesten gjenopplivning, sier Borgvang.

Av andre kjendiser til stede var blant annet Siri Grønli, Ailo Gaup, Lars Myhre, Nicholas Charlie, Jon Christian Elden og Kim André Forsberg. (ANB-NTB)

Artikkeltags