Like sikker som Obama

50 Cent ble fraktet på sykehus på båre, men unnslapp kollisjonen med bare små skader.

50 Cent ble fraktet på sykehus på båre, men unnslapp kollisjonen med bare små skader. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Veteranrapperen 50 Cent tar ingen sjanser, og kjører rundt i en skuddsikker bil like sikker som president Obamas. Det kan ha reddet livet hans.

DEL

Riktignok har ikke noen prøvd å skyte på ham igjen – slik det skjedde i 2000, da han ble truffet av ni kuler. Derimot berget standarden på bilen livet hans nylig.

Curtis Jackson, som han egentlig heter, var ute og kjørte på Long Island i New York 12. juni da sjåføren av en stor lastebil mistet kontrollen over sin bil – og krasjet rett inn i rapperens bil bakfra.

50 Cent ble fraktet på sykehus på båre, men unnslapp kollisjonen med bare små skader. Nå sier han til MTV at det var standarden på bilen som berget ham:

– Det ble mer skader på lastebilen enn på min bil, fordi jeg har nivå seks, det er et skuddsikkert kjøretøy. Det er samme standard som de bruker når de frakter Obama rundt.

50 Cent slår også hardt tilbake mot ryktene om at krasjet var arrangert for å skape publisitet rundt hans kommende nye album, og sier at han «har nok penger til å slippe å treffes av en lastebil for å tjene noen dollar».

Artikkeltags