Mer fra Dawson's Creek?

Artikkelen er over 5 år gammel

Serien «Don't Trust the B ... in Apartment 23» vil forsøke å gjenforene gjengen fra dramaserien «Dawson's Creek» i sesong 2.

DEL

Busy Philipps, som i sin tid spilte Paceys flamme i «Dawson's Creek», skal spille seg selv i den kommende sesongen av ABC-komiserien, og «Cougar Town»-stjernen skal gjenforenes med James Van Der Beek, melder People.

Ideen er at Beek også skal spille seg selv, og vi følger ham når han forsøker å få til et treff med alle sine «Dawson's»-kolleger.

Serien var en megahit på 90-tallet, og siden har skuespillerne Michelle Williams og Katie Holmes blitt store filmstjerner. De to er også blitt svært kjente grunnet forhold til Hollywood-ikonene Heath Ledger og Tom Cruise. Williams har en datter med nå avdøde Ledger, og Holmes har datteren Suri med Tom Cruise – som hun nå ligger i skilsmisseforhandlinger med.

– Vi har en stor åpningsepisode som handler om hvordan James prøver å få til en «Dawson's»-gjenforening, sier serieskaper Nahnatchka Khan. Hun sier at de drømmer om å få tromlet sammen både Michelle Williams, Joshua Jackson og Katie Holmes.

«Dawson's Creek» ble sendt mellom 1998-2003 og handler om en gjeng unge mennesker og deres liv i den amerikanske småbyen Capeside.

«Don't Trust the B ... in Apartment 23» får sesongpremiere på amerikansk fjernsyn 23. oktober, i regi av ABC. (ANB-NTB)

Artikkeltags