Vekker oppsikt i Cannes

Admiral General Aladeen (Sacha Baron Cohen) vakte oppsikt på denne luksusyachten i Cannes.

Admiral General Aladeen (Sacha Baron Cohen) vakte oppsikt på denne luksusyachten i Cannes. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

General Aladeen og hans kamel Osama har vært på kafé i Cannes, der årets filmfestival nå er i gang.

DEL

Aladeen, som egentlig heter Sacha Baron Cohen og er britisk komiker, bestilte kaffe til seg selv og kamelen.

Til pressefolk på paradegata Croisetten i den sørfranske byen erklærte Cohen sin støtte til Frankrikes «president Hollandaise», eller Franois Hollande som folk flest kaller ham.

– Jeg ga Hollandaise en halv million euro, sa komikeren, som var omgitt av miniskjørtkledde livvakter.

Den amerikanske regissøren Wes Andersons «Moonrise Kingdom» er favoritt til Gullpalmen på årets Cannes-festival. Men canadiske David Cronenberg kan gjøre Anderson rangen stridig med «Cosmopolis», ble det sagt ved innledningen av festivalen onsdag.

«Moonrise Kingdom», en komedie om to barn som rømmer fra de voksnes verden, har stjerner som Bruce Willis og Bill Murray i viktige roller. Den var åpningsfilm på årets Cannes-festival, som ble innledet onsdag og er den 65. i rekken.

Skuelystne

Tidlig onsdag morgen rullet festivalarbeidere ut den røde løperen foran festivalpalasset i Cannes. Skuelystne var på plass med gardintrapper for å sikre seg glimt og kanskje bilder av de mest berømte gjestene.

Hollywood-stjerner som Nicole Kidman, Brad Pitt og Robert Pattinson er blant megakjendisene som ventes til byen i løpet av de neste dagene. I kulissene skal det forhandles om rettigheter til nye filmer, kontrakter verdt enorme beløp. (ANB-NTB-AFP)

Artikkeltags