Alles MGP-favoritt

Plumbo er blant favorittene.

Plumbo er blant favorittene. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Bookmakerne er enige om hvem som bærer favorittstempelet foran Grand Prix-delfinalen i Larvik: Plumbo.

DEL

Rockerne fra Sande i Vestfold har fått mye oppmerksomhet i forkant av deltakelsen i årets MGP. De uheldige uttalelsene under Spellemannpris-utdelingen skapte oveskrifter – og bookmakerne spår at det blir nye Plumbo-overskrifter etter lørdagens delfinale i Larvik. Da i form av at rockerne har tatt seg til MGP-finale.

– Det er vel bare Alexander Rybak som har hatt større favorittstempel enn Plumbo i en norsk delfinale. Egentlig er det knyttet mer spenning til takketalen, enn om Plumbo synger seg til finaleplass, sier pressetalsmann Kjell Hanssen i spillselskapet Unibet.

Han gir bare 1,15 ganger pengene for spill på Plumbo.

Malin nummer to

Hos konkurrentene Betsson og Betsafe gir også Plumbo-seier klart lavest odds – 1,55 og 1,20 ganger pengene.

Like enige er de tre spillselskapene om hvem som kommer til å havne nærmest Plumbo på resultatlista.

Malin Reitan er for de flest kjent som barnestjerne, men har nå blitt ungdom og satser på å vinne TV-seerne gunst med bidraget «Crush». Hun har nest lavest vinnerodds hos samtlige.

– Malin har sjarmen, mens Cocktail Slippers kan gå videre med en skikkelig gladlåt, sier Hanssen i Unibet.

Jentene i Cocktail Slippers stiller med låten «Keeps on dancing» – og er favoritt til å ta den tredje finalebilletten hos Unibet. Betsson og Betsafe tror på sin side mer på Rikke Normann.

Nora avanserer

Spillselskapene har de siste dagene også gjort endringer i vinneroddsen foran den store norske finalen i Oslo Spektrum 11. februar.

Nora Foss Al-Jabris triumf på Ørland har redusert Gjøvik-jentas odds betraktelig.

– Nora gjør et kjempebyks, og senker oddsen fra 15 til 4,50 for seier i finalen, sier Hanssen.

Unibet holder Plumbo som favoritt å bli Norges representant i Baku – det samme gjør Betsafe. Betsson tror imidlertid supergruppa The Canoes, som skal i ilden i den siste delfinalen i Florø, vinner. (ANB)

Artikkeltags