Her er Florø-artistene

Hank (Hans-Erik Dyvik Husby) blir fortsatt omtalt som «Hank von Helvete» fra tiden som vokalist i det suksessrike rockebandet Turboneger. Han er opprinnelig fra Å i Lofoten.

Hank (Hans-Erik Dyvik Husby) blir fortsatt omtalt som «Hank von Helvete» fra tiden som vokalist i det suksessrike rockebandet Turboneger. Han er opprinnelig fra Å i Lofoten. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Disse er klare for delfinale 2 i Melodi Grand Prix i Florø. Se bilder!

DEL

Martin Blomvik

Sula-mannen stiller med låten «Det vakje mi tid». Han har skrevet låten sammen med Bjørn Johan Muri og Mats Weinholdt.

Fjellfolk

Gruppa Fjellfolk består av medlemmene Trym Bjønnes, Tor Hoslemo og Helga Jacobsen. Alle tre bor i Bykle – men vokalist Helga kommer opprinnelig fra Stavanger. De stiller med låten «Ulvetuva».

Schakles

Schakles består av Charlotte Kjær (fra Tønsberg) og Lwam Feshatzion (Lu-am) (fra Oslo). Låten de skal fremføre er skrevet av Silya Nymoen, John Lundvik og K-One.

Annsofi Pettersen

Annsofi Pettersen fra Sarpsborg kjenner vi fra X Factor. Det knytter seg en del spenning til bidraget hennes ettersom det er Eurovision-kongen Alexander Rybak som har skrevet låten hennes.

Haji

Artisten Haji kommer fra Furuset i Oslo og kommer til Melodi Grand Prix med en låt han har skrevet sammen med breaker Morad Aziman.

Hans Erik Dypvik Husby

Hans Erik Dypvik Husby, også kjent som Hank von Helvete, kjenner vi ikke minst fra karrieren som rockesanger i gruppa Turboneger. Nå gjør han hamskifte og dukker opp som Melodi Grand Prix-artist, med en låt skrevet av Josefin Winther.

Margareth Berger

Margaret Berger fikk andreplass i «Idol» i 2004, og har siden sluppet plater og fått Spellemannpris. Nå gjør hun Melodi Grand Prix-debut med en låt fra Karin Park,

Robin Lynch og Niklas Olovson i MachoPsycho. (ANB-NTB)

Artikkeltags