Luksusbolig på hjul

Det spares ikke på luksusen... Denne senga kan få matche på campingplassen.

Det spares ikke på luksusen... Denne senga kan få matche på campingplassen. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Med denne blir du kongen av campingplassen. Den har til og med egen garasje! Se bildene!

DEL

[Broom.no] Bobiler har de siste årene blitt svært populære her hjemme. Det er ikke lenger bare tyskere i undermotoriserte og litt for store bobiler - og med veldig god tid - man møter på veien lengre.

Et av de siste skuddene på bobilstammen er denne voldsomme Palace-modellen fra tyske Morelo. Det ser nesten ut som det er en bilfødsel på gang, men det er bare Smarten som rygges ut fra det rullende luksushjemmets garasje. Når overhenget bak bakhjulene rommer en hel garasje, skjønner man at plassen er raus.


En god dose luksus

Morelo har et mer effektivt enn vakkert utvendig design, men det typiske boksdesignet gir god innvendig plass og gjør også bilen enklere å møblere.

Innvendig byr bobilene på en god dose luksusfølelse, med høy materialkvalitet og god finish. Det spares ikke verken på edelt treverk eller mykt skinn her.

Garderobeskapene har innebygde LED lamper, sanitærporselenet er ekte saker, både blandebatterier, såpedispensere og lignende er eksklusive designprodukter. Vi snakker altså top of the line - hele veien.


Enkel førerplass?

For egen regning kan det legges til at førerplassen ikke synes spesielt eksklusiv. Det er litt rart i grunnen for normalt tilbringes det jo i en bil som dette en god del timer nettopp her. Og det er vel ikke slik at man har privatsjåfør på disse bilene heller?

Denne toppmodellen fra Morelo, som heter 100 GS, bygges på et Iveco chassis og det er også de som har levert dieselmotoren på 279 hestekrefter. Hvilket burde holde for å sikre luksusbobilen krefter nok.


Egen garasje

Skulle veien bli for svingete og smal, eller du skal en kjapp tur inn til byen for å proviantere, finnes det altså en egen småbil – nærmere bestemt en Smart ForTwo i bobilens garasje. Dermed slipper man å dra med seg den gigantiske bobilen på shopping eller for å se på severdigheter med litt kronglete adkomst.

Det er liten tvil om at du vil bli kongen av campingplassen med denne ekvipasjen, som måler noe over 10 meter på lengden! (ANB)

Artikkeltags