Få julegavene rett i bilen

Takket være en digital engangsnøkkel kan varene låses inn i bilen uten at du selv trenger å være til stede.

Takket være en digital engangsnøkkel kan varene låses inn i bilen uten at du selv trenger å være til stede. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Ny teknologi skal gjøre livet enklere for folk.

DEL

[broom.no]  Bilene våre får stadig mer utstyr som skal hjelpe oss ute på veien. Men det stopper ikke der. Flere biler er nå koblet opp mot nettet, det gir svært mange nye muligheter.

Hva sier du for eksempel til at du heretter slipper å være hjemme for å ta imot varer du har bestilt? Og i stedet kan få dem levert til – og låst inn i bilen din uten at du slipper å være til stede selv?

Alle som har ventet og ventet på varer som ikke kommer til lovet tid, vil nok sette pris på akkurat det!

Verdens første

Det er Volvo som nå ruller ut en helt  ny måte å gjøre julehandelen mindre stressende på.

Volvo Cars har nemlig lansert verdens første kommersielle leveringstjeneste til biler ved å innlede samarbeid med Postnord.

Volvo In-car Delivery heter systemet, det skal gjøre julehandelen til en mer fornøyelig opplevelse ved at du slipper desperat leting etter parkeringsplass, stressede mennesker i proppfulle kjøpesentre og skuffelsen over en leveranse som aldri kom fram i tide.

Gjøre livet enklere

Tjenesten fungerer ved hjelp av en digital engangsnøkkel som gjør at den som leverer varene får muligheten til å låse opp bilen din. Du bestiller varene på nettet, mottar en melding om at varene har blitt levert –  og kjører dem deretter ganske enkelt hjem til deg selv – i egen bil. Det forteller Volvo i en pressemelding. 

Tjenesten skal være svært enkel å bruke. Volvo-eiere velger bare alternativet In-car Delivery ved utsjekkingen i nettbutikken når de kjøper gaver, mat, drikke eller andre ting.

Starter i Gøteborg

– Volvo Cars er ikke interessert i teknologi for teknologiens del, sier Klas Bendrik, Senior Vice President and Chief Information Officer i Volvo.

– Hvis teknologien ikke gjør kundens liv enklere, bedre, sikrere eller morsommere, bruker vi den rett og slett ikke.

Volvo In-car Delivery er fra starten tilgjengelig for Volvo-eiere i Gøteborg som abonnerer på Volvo On Call-tjenesten, men det skal ikke ta lang tid før Volvo ruller ut dette også i andre land og byer. (ANB)

Den som leverer varene får en digital engangsnøkkel som gjør det mulig å låse opp bilen og legge inn varene.

Artikkeltags