Verdens dyreste SUV

Hva med å sette deg inn i denne kupeen?

Hva med å sette deg inn i denne kupeen? Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Bli med inn i en annen verden – og heldigvis er det gratis å drømme!

DEL

[Broom.no] Mer og mer tyder på at Bentley kommer til å gjøre alvor av sine SUV-planer og sette konseptbilen EXP 9 F i produksjon.

I så fall skal den helt sikkert hete noe helt annet enn denne modellkoden. Og det er også ventet flere endringer på det utvendige designet til konseptbilen. Interiøret derimot – det skal Bentley ha fått så mye skryt for allerede at det neppe blir gjort mye med.


Klassisk eleganse

Nå har fabrikanten sluppet en videosnutt der vi også får bli med inn i det som etter alt å dømme blir verdens dyreste SUV når den eventuelt kommer rundt 2015. Den skal produseres i svært begrenset utvalg - og målgruppen er enkel å definere: Verdens rikeste.

En ting er i alle fall sikkert: Her tråkker du ikke inn med sølete støvler! Biltypen til tross, går Bentley for klassisk eleganse og materialer fra de aller øverste hyllene.

Silke og ull

Interiøret er en blanding av polert treverk, kremhvitt skinn, aluminium og bronse. Bentley skal ha eksperimentert med spesielt mykt skinn, utfordringen er at det også skal tåle bruk uten å bli slitt.

Og apropos sølete støvler: Gulvteppene er laget av en blanding av silke og ull. Her må man enten tørke særdeles godt av beina – eller koste på seg et sett gummimatter (hvis ikke det blir altfor primitivt inne i all luksusen)


Champagne og krystall

Under midtarmlenet bak skjuler det seg forresten et kjøleskap, med plass til champagne og krystallglass.

Integrert i sidene i bagasjerommet er det også en spesiallaget piknikkurv. Og skulle det finne på å begynne å regne underveis i pikniken, er det jo godt å vite at det samme sted også finnes to paraplyer, naturligvis med Bentley-logo de også.

Artikkeltags