Volvo-bløff

HEMMELIG: Filmfolk og sikkerhetsvakter som ikke ville oppgi navn, likte dårlig at Tidens Krav dukket opp og tok bilder mens reklamefilming for Volvo pågikk i Gylstranda i morges.

HEMMELIG: Filmfolk og sikkerhetsvakter som ikke ville oppgi navn, likte dårlig at Tidens Krav dukket opp og tok bilder mens reklamefilming for Volvo pågikk i Gylstranda i morges. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Volvo holder veger stengt under påskudd av asfaltering, men det er bare bløff. De tar nye bilder av 60-serien.

DEL

[Tidens Krav] I morges var riksveg 70 gjennom Gylstranda i Tingvoll i Møre og Romsdal delvis stengt forbi Bronnesbukta.

Store skilt på begge sider forkynte at det pågikk asfaltarbeid. Trafikken ble manuelt dirigert og kjøretøyene slapp forbi stedet puljevis.

Men asfaltlegging pågikk definitivt ikke. Det var en bløff.

Derimot drev et halvt dusin personer med reklamefotografering eller filming av nye biler.

På en skjermet utkjøring et par steinkast unna, sto seks-åtte ulike bilmerker som mannskapene kjørte samt en grå, anonym trailer.

Traileren inneholdt flere nye Volvoer. Mannskapet var imidlertid raske til å lukke bakluka og hindre innsyn da Tidens Kravs medarbeider stoppet ved 08-tida og lurte på hva som foregikk.

Avisen ble av det engelsktalende crewet bestemt anmodet om å forlate stedet og ikke ta bilder.

At Tidens Krav befant seg på offentlig veg og likevel tok bilder både av fotografene som jobbet på stedet og sikkerhetsvaktene som ville ha den nysgjerrige bladfyken unna, skapte ikke akkurat noen bedre stemning.

I Statens vegvesen var tillatelsene til filming og fotografering en rekke steder i Romsdal og på Nordmøre hemmeligstemplet og unntatt fra offentlig innsyn.

Artikkeltags