Her har de bonusfest

Målselv Maskin utdelte i fjor 100 000 kroner i bonus til hver av de ansatte, og hadde 28 millioner i pluss på regnskapet. Her ser vi daglig leder Jan-Erik Løvli (midten) sasmmen med mekaniker Jan-Erik Hagensen (t.v.) og maskinfører Even Langnes.

Målselv Maskin utdelte i fjor 100 000 kroner i bonus til hver av de ansatte, og hadde 28 millioner i pluss på regnskapet. Her ser vi daglig leder Jan-Erik Løvli (midten) sasmmen med mekaniker Jan-Erik Hagensen (t.v.) og maskinfører Even Langnes. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

De ansatte i Målselv Maskin får utdelt 100.000 kr i bonus - hvert år.

DEL

[Nordlys] Fra skogen på Karlstad omsette Målselv Maskin og Transport AS årlig for 200 millioner kroner - og de ansatte får 100.000 hver i bonus.

- Jo da, vi føler at vi får det bra til, humrer daglig leder Svein Erik Løvli.

Bedriften holder til på Karlstad i Målselv og staben er på om lag femti ansatte. I fjor omsatte entreprenørkonsernet for 208 millioner kroner - 18 millioner mer enn i 2010. Resultat før skatt ble på 28 millioner kroner - samme sluttsum som året før.

Bonusbedriften

De ansatte fikk 45 kroner i bonus for hver arbeidstime i 2011. Det betyr at de femti ansatte kunne høste opp mot 100.000 kroner hver i bonus. Det er ikke så mye mer enn de pleier å få, ifølge Løvli. Det har gått godt for bedriften i mange år.

- Vi har betalt ut bonus til de ansatte hvert år langt tilbake i tid. Vi pleier å gjøre det som en liten gag, og offentliggjøre beløpet på julebordet. Så får de ansatte pengene utbetalt før jul, forteller sjefen.

Les resten av saken her

Artikkeltags