Ny ledelse i A-pressen

 For meg har det vært avgjørende å etablere en ledergruppe med fotfeste i begge miljøer, sier konsernsjef  Thor Gjermund Eriksen i A-pressen.

For meg har det vært avgjørende å etablere en ledergruppe med fotfeste i begge miljøer, sier konsernsjef Thor Gjermund Eriksen i A-pressen. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

A-pressens konsernsjef Thor Gjermund Eriksen tar med seg tre tidligere Edda-direktører i den nye konsernledelsen.

DEL

Foruten Eriksen blir også fire konserndirektører fra «gamle» A-pressen med i den nye ledelsen, som tiltrer 1. oktober 2012.

– For meg har det vært avgjørende å etablere en ledergruppe med fotfeste i begge miljøer. Jeg er sikker på at medarbeidere fra A–pressen og Edda Media har mye å lære av hverandre. Det ønsker jeg skal prege sammenslåingen på alle nivåer, også i konsernets ledelse, sier Thor Gjermund Eriksen.

Eriksen varsler at A-pressen vil skille ut konsernets trykkeri- og distribusjonsvirksomhet som et heleid selskap.

I tillegg til Thor Gjermund Eriksen (45) vil A-pressens nye konsernledelse bestå av konserndirektør for økonomi og finans (CFO), Glenn Veiby (41), konserndirektør for HR, Mari Rosenvinge Nygaard (46), konserndirektør for salg og marked, Karl Gunnar Opdal (50) og konserndirektør for fellesfunksjoner og operasjonelle forbedringer, Eirik Bogsnes (33).

Tre konserndirektører vil dele ansvar for konsernets mediehus: Konserndirektør med regionansvar for mediehus, Are Stokstad (57); konserndirektør med regionansvar for mediehus samt opplagssalg, Tom Helge Rønning (50) og konserndirektør med regionansvar for mediehus samt produktutvikling, Sigmund Kydland (49). (ANB-NTB)

Artikkeltags