Klokka kan styre Volvoen din

Snart kan du styre Volvoen din med klokka.

Snart kan du styre Volvoen din med klokka. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Fungerer på både Android Wear og Apple Watch.

DEL

[Teknofil.no] Har du en nyere Volvo som er utstyrt med bilprodusentens eget On Call telematikksystem, kan du styre en rekke bilfunksjoner via en app på mobilen. Nå melder selskapet i en pressemelding at du vil få den samme appen tilpasset Apple Watch og smartklokker som kjører Android Wear.

Via On Call-appen kan du blant annet låse opp bilen, sette på varme i setene, se hvor bilen befinner seg til enhver tid, samt sjekke hvor mye bensin du har igjen. Det samme vil du altså snart kunne styre fra håndleddet.

Flere av disse tingene kan unektelig være kjekt å ha, hvis du først har en nyere Volvo og en slik smartklokke. Litt trist er det likevel at du ikke får muligheten til å leke litt mer James Bond med smartklokke-appen; Tenk å bare taste litt på klokken og så kommer bilen bilen din rundt hjørnet som om den var Zorros svarte hest. Volvo har jo allerede for flere år siden bevist at de har teknologien på plass for å kunne la bilen parkere for deg.

Volvo On Call for smartklokker skal komme i juni. Har du en kompatibel Volvo, kan du inntil videre bruke den vanlige mobil-appen til Android eller iPhone. (ANB)

Slik skal svenskene lage en dødssikker bil:
– Ingen skal dø i en Volvo i 2020

Artikkeltags