TV 2-Davy landet rundt i bobil

Davy Wathne skal reise rundt i bobil denne fotballsesongen. (Foto: Geir Egil Skog, TV 2/ANB)

Davy Wathne skal reise rundt i bobil denne fotballsesongen. (Foto: Geir Egil Skog, TV 2/ANB)

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Skal dekke både smått og stort i den norske fotballfloraen.

DEL

[Bergensavisen]  Davy Wathne skal ikke lede FotballXtra denne sesongen.

I stedet plasserer TV 2 den erfarne programlederen i en bobil hver eneste helg i fotballsesongen, for å reise på kryss og tvers i Fotball-Norge.

Bergenseren får med seg et eget produksjonsteam, og skal dekke både stort og smått, topp og bunn i den norske fotballfloraen.

- Fotball er så mye mer en det som skjer rundt toppklubbene i eliteserien. Følelsene og lidenskapen er den samme uansett på hvilket nivå det spilles. For meg er det like gøy å følge en skolefinale som det er å følge de største oppgjørene i Europa. Det gleder et fotballhjerte å få være med på denne unike satsingen, sier Davy Wathne pressemelding fra TV 2.

- Vi skal speile mer av dybden og bredden i norsk fotball. Vi har store ambisjoner og skal ha blikk mot alle nivåene, legger han til.

Wathne vil få travle helger. Fredagen skal han være på arenaen til kampen på TV 2 Zebra, dagen etter bærer det videre til en knokkelkamp i 5. divisjon, en barnecup eller en oldboyskamp.

Søndag er han på plass til rundens hovedkamp.

- Davy på landeveien er en kjærlighetserklæring til folkebevegelsen norsk fotball. Glem overbetalte venstrebacker i Tippeligaen eller årsmøtet i Sportsklubben Brann. Det er den unike lidenskapen, frivilligheten og engasjementet i alle aldersgrupper på alle nivåer over hele landet som er hjertet i norsk fotball. Det er historiene vi skal fortelle seerne i år, forteller TV 2s sportsredaktør, Vegard Jansen Hagen.

Husvik overtar

Det er seerne selv som skal være med på å bestemme hvor Wathne skal dra fra uke til uke.

- TV 2 vil la seerne og brukerne bestemme Davys neste destinasjon og arrangement. Beste forslag vinner. Davy kan komme til deg, sier Jansen Hagen.

Helene Husvik skal overta programlederrollen på TV 2 Zebras FotballXtra. (ANB)

Artikkeltags