– Ap-paroler ut på dato

Siv Jensen er lei av Ap-parolene.

Siv Jensen er lei av Ap-parolene. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Frp-leder Siv Jensen synes 1. mai er arbeidernes dag, ikke Arbeiderpartiets.

DEL

Derfor tok hun søndag turen til MC-treffet Mjøsa Rundt, der drøyt 5.000 motorsyklister fikk høre at frihet og sosialisme ikke går sammen.

– Aps paroler har gått ut på dato. 1. mai blir en arena som færre og færre bruker. Hadde de enda hatt en parole som «Retten til å leve av egen lønn uten å bli skattet i hjel» eller den slags, men slik tenker de ikke der i gården, sier Jensen.

Dragning mot Drammen

Etter møtet på Minnesund med tusener av blide motorsyklister og deres skinnende sykler, satte hun kursen mot Bragernes torg i Drammen, der hun så mange ganger tidligere har holdt 1. mai-tale.

– Det er helt vanlige folk som kjører MC, men det skriver avisene aldri om. Det er kjeltringmiljøet, som bare utgjør en brøkdel, som får all oppmerksomhet, sier Jensen til NTB.

Hun tok ikke selv opp Adecco-saken under møtet med MC-folket, men svarer gjerne på angrepene som var fellesnevner for mange av talene som ledende personer i arbeiderbevegelsen holdt søndag.

Halv sannhet

– Det Adecco-saken viser, er behovet for gode anbudsrutiner. Men Ap-folkene forteller bare halve sannheten. Det er flere lovbrudd i offentlige pleiehjem enn i private, men det får aldri noen konsekvenser. Alt bare fortsetter som før, sier Jensen.

Hun mener at det som for eksempel er avslørt i Ap-styrte Trondheim, er langt grovere enn det Adecco har gjort seg skyldig i.

– Dårlige tilbud finner man overalt. Men det må ryddes opp. Det har man gjort i Oslo. Det er rett og slett kvalmende å se hvordan overtramp i offentlige institusjoner bare blir oversett. Her bør noen feie for egen dør, sier Jensen. (ANB-NTB)

Artikkeltags