Fortsatt fullt trykk for VM-direktøren

Åsne Havnelid har fortsatt mye å gjøre etter VM. Her sammen med John Aalberg og Svein Aaser.

Åsne Havnelid har fortsatt mye å gjøre etter VM. Her sammen med John Aalberg og Svein Aaser. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Det ble ingen rolig dagen derpå for VM-sjefen Åsne Havnelid.

DEL

– Jeg har ikke rukket stort annet enn å snakke med media, men jobben med å rigge ned anlegget er allerede i gang. Vi skal være klargjort til 10. mars. Da overtar skiskytterne. Søndag er det barnas VM-dag i Holmenkollen i regi av Skiforeningen, sa Havnelid til NTB.

Hun sier at det gjenstår en stor kontorjobb før endelig punktum for mesterskapet kan settes.

– Det er rapportering til mange, for eksempel til Det internasjonale skiforbundet (FIS). Prosjekter skal avsluttes. Gradvis bygges VM-organisasjonen ned. Noen slutter allerede i mars/april, mens andre blir med ut helt til juni. Vi skal sørge for å overføre alt i perfekt stand til våre eiere.

Får tilbake penger

Den første lørdagen i mesterskapet var det mange som ikke rakk opp i Holmenkollen tidsnok til mesterskapet. Disse skal få pengene sine tilbake.

– Vi har fullt fokus på gjennomføringen av dette. Vi skal gå igjennom alle mailene. Denne jobben er satt ut til eksternt selskap som skal sørge for at det blir ordentlig gjort, lovet Havnelid.

Mange å takke

Hun er overveldet over oppslutningen som mesterskapet fikk.

– 570.000 var innom i Holmenkollen i løpet av VM-dagene, og 650.000 fikk med seg medaljeseremoniene i sentrum. 1,2 millioner fikk med seg mesterskapet «live». Det synes vi er ganske utrolig. Jeg er både glad og rørt over at VM-teamene har levert varene og har lyst til å takke Oslo kommune med alle dens etater, politi, forsvar og Ruter for at vi fikk til et gedigent løft i fellesskap, sa Åsne Havnelid. (ANB-NTB)

Artikkeltags