– Oh my, er det Kobe?

Håret reiste seg da Camilla Herrem fikk oppfylt en OL-drøm da de møtte Kobe Bryant i utøverlandsbyen og fikk både klem og bilde.

Håret reiste seg da Camilla Herrem fikk oppfylt en OL-drøm da de møtte Kobe Bryant i utøverlandsbyen og fikk både klem og bilde. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Det var nesten så håret reiste seg da Camille Herrem og Amanda Kurtovic fikk besøk av selveste Kobe Bryant.

DEL

– Da han kom bort og sa «hello, girls, I am Kobe», holdt jeg på å tisse på meg, medgir gullfavoritt Amanda Kurtovic (21).

En av to OL-drømmer gikk i oppfyllelse for Kurtovic og landslagsvenninne Camilla Herrem (25) i utøverlandsbyen torsdag kveld. Med flere av håndballvenninnene som gispende vitner, fikk duoen bilde sammen med og klem av OLs kanskje største superstjerne.

– Noen av oss satt og pratet utenfor leiligheten vår i skumringen, så kom en fyr bortover med tre livvakter rundt seg. Jeg sa til Camilla: Er ikke det han derre ...? Jo, det er det, svarte hun. Vi var fortsatt litt usikre og turte egentlig ikke å glane heller. Men da han kom bort til oss og sa «hello, girls, I am Kobe», holdt jeg på å tisse på meg. Jeg hylte litt, skildrer OL-debutant Amanda Kurtovic øyeblikket overfor NTB.

Los Angeles Lakers-giganten Kobe Bryant (33) er regnet som en av tidenes beste basketballspillere. USAs regjerende OL-mestrer er lekenes største trekkplaster sammen med sprintøvelsene i friidrett.

– Han ble stående og snakke med oss en stund, så tok Camilla og jeg bilde sammen med ham før vi fikk en klem hver. Det var nesten som å se en film. Jeg har kun sett ham på TV, og det var stort å treffe ham i virkeligheten. Det var en drøm som gikk i oppfyllelse. Nå mangler jeg bare én til, å vinne OL-gull, så er turen fullkommen, fastslo den kommende danmarksproffen.

OL-ferskingen Camilla Herrem opplevde også møtet som sterkt.

– Vi hørte litt om hvordan turneringen deres ble spilt, hvem som var regnet som tøffeste motstander og slikt. Så spurte han oss litt om håndball, selv om han neppe brydde seg så mye om det. Det var uansett sykt å møte Kobe Bryant.

Stjernetreffet ga Byåsen-jenta håp om å møte enda flere superstjerner i utøverlandsbyen.

– Helst ville jeg ha møtt David Beckham, men han kom ikke med i det britiske fotballaget, så i stedet håper jeg å treffe Ryan Giggs. Dessuten skulle jeg gjerne ha truffet syklistene Bradley Wiggins, Mark Cavendish og selvfølgelig Edvald Boasson Hagen, som vi ikke har sett snurten av hittil. Jeg vil gjerne vite om hvordan Tour de France egentlig er. Sykling er en verdensidrett som nordmenn ikke helt forstår omfanget av.

Mistet moroa

Mens lagvenninnene, som er Norges største gullhåp i London-OL, ble satt ut av Kobe-møtet, gikk en fortvilt Heidi Løke (29) glipp av hele moroa ettersom hun var til massasje. Men et lite «plaster på såret» fikk hun av sprintkongen Usain Bolt (25).

– Camilla, Amanda og jeg møtte Bolt i kantina, og da ble jeg «star struck». Vi gikk bort til ham og spurte om å få bilde sammen, men fikk nei ettersom han i så fall ville blitt stående med fotokø rundt seg hele dagen. Men vi hadde ham på nært hold, og vi fikk pratet med ham. Bolt er i mine øyne OLs største stjerne sammen med basketballgutta fra USA, mener Györ-proffen. (ANB-NTB)

Artikkeltags