SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

1,75 i odds for formlaget er spillbart

Napoli's Gonzalo Higuain celebrates after scoring during their Italian Serie A soccer match against Juventus at San Paolo stadium in Naples, Italy, September 26, 2015. REUTERS/Stringer

Napoli's Gonzalo Higuain celebrates after scoring during their Italian Serie A soccer match against Juventus at San Paolo stadium in Naples, Italy, September 26, 2015. REUTERS/Stringer Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er søndagens oddstips!

DEL

OddstipsSøndagens oddsprogram byr blant annet på flere interessante kamper i spansk La Liga, italiensk Serie A og i engelsk Premier League. Vi har hentet vårt singeltips fra Italia.

ChievoVerona - Napoli B

Italiensk, Serie A. Her snakker vi om to lag som viser totalt forskjellig form. Chievo har kun vunnet én av de siste seks kampene, mens Napoli står med fem seire på rad.

Chievo tapte 2-3 på bortebane mot Genoa i forrige serierunde, men det er verdt å merke seg at Verona-laget er godt orgnaisert bakover på banen. De er blant lagene som slipper inn færrest mål i Serie A. Det er kun Fiorentina og Inter som har færre baklengsmål.

Men nå skal Chivo-forsvaret få kjørt seg. Napoli er nemlig det laget som scorer nest mest i Serie A, og de har flere målscorere i mannskapet sitt. Insigne, Higuain, Allan, Hamsik og Gabbiadini er blant spillerne som har scoret for søritalienerne så langt denne sesongen.

Mariano Julio Izco og Paul-Jose Mpoku er ute hos Chivo, mens Napoli stiller med en stort sett skadefri tropp til denne bortekampen. 

I forrige serierunde vant Napoli 2-1 mot serieleder Fiorentina, og på torsdag knuste de danske FC Midtjylland hele 4-1 på bortebane i Europaligaen. Napoli virker å være i slag.

De er sammen med Fiorentina formlaget i Italia, men de er det eneste laget som ikke har tapt noen av de seks siste kampene. De står med fire seire og to uavgjorte.

Jeg mener 1,75 i odds på Napoli absolutt er spillbart. Denne kampen skal de vinne, og vi kllinker til med 250 kroner i innsats. Spillestopp søndag klokken 2040.

Her er vårt singeltips søndag 25. oktober:

ChievoVerona - Napoli 3,95 - 3,20 - 1,75 B

Total odds: 1,75