SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

2,15 i odds på Sevilla lokker

Football - Dnipro Dnipropetrovsk v Sevilla - UEFA Europa League Final - National Stadium, Warsaw, Poland - 27/5/15
Sevilla's Fernando Navarro lifts the trophy as they celebrate winning the UEFA Europa League Final
Reuters / Carl Recine

Football - Dnipro Dnipropetrovsk v Sevilla - UEFA Europa League Final - National Stadium, Warsaw, Poland - 27/5/15 Sevilla's Fernando Navarro lifts the trophy as they celebrate winning the UEFA Europa League Final Reuters / Carl Recine Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er fredagens oddstips!

DEL

ODDSTIPSEtter to helsvarte oddsdager, slo vi tilbake i går. Singeltipset vårt på Rosenborg til 3,45 i odds gikk inn med gevinst. Dermed satt vi igjen med et pent overskudd.

Fredagens oddsprogram består blant annet av fransk Ligue 2, tysk 1. Bundesliga og 2. Bundesliga, engelsk mesterskapsserie og serieåpningen i La Liga, i tillegg er det én kamp fra den norske eliteserien. Lillestrøm møter Tromsø på Åråsen.

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

Malaga - Sevilla B

Spansk, La Liga. Andalucia-derby. La Liga starter opp igjen fredag kveld. Da møtes Malaga og Sevilla i et hett lokaloppgjør på Costa del Sol. Sist sesong vant Sevilla både borte (3-2) og hjemme (2-0) mot Malaga.

Selv om Sevilla har solgt den colombianske stjernespissen Carlos Bacca og den spanske landslagsstopperen Aleix Vidal til henholdsvis Milan og Barcelona, virker det som klubben har klart å sette sammen et slagkraftig mannskap.

Michael Krohn-Dehli, Gaël Kakuta, Adil Rami, Yevhen Konoplyanka, Sergio Escudero, Steven N’Zonzi, Ciro Immobile og Mariano Ferreira har alle kommet til Estadio Ramón Sánchez Pizjuán i løpet av sommeren. Klubben jakter visstnok fortsatt Juventus' Fernando Llorente. Med eller uten Llorente synes jeg de er kommet styrket ut av overgangsvinduet.

Yevhen Konoplyanka er en av sommerens mest spennende signeringer. Han har vært god for ukrainske Dnipro, og han scoret i debuten som innbytter mot Barcelona. Kevin Gameiro var god sist sesong. Han scoret 17 mål på 44 kamper. Franskmannen kan få en mer sentral rolle denne sesongen etter at Carlos Bacca er borte.

Malaga er svekket foran denne sesongen. Det er en haug med nøkkelspillere som har forlatt den spanske solkysten i løpet av sommeren. Juanmi (toppscorer), Samu Castillejo (flest målgivende), Samuel García, Javi Guerra og Sergio Sánchez er alle borte. Det er halve førsteelleveren fra forrige sesong. Slikt vil garantert merkes.

Malaga fikk en forferdelig start sist sesong. De hadde kun én seier på seks kamper. Det kan bli verre denne sesongen. Malaga har et knalltøft kampprogram i starten av sesongen. På de åtte første serierundene skal de nemlig møte Sevilla, Barcelona, Villarreal, Real Madrid, Real Sociedad og Valencia. Jeg blir ikke overrasket om man må langt ned på tabellen for å finne Malaga etter disse kampene.

De har hentet Nordin Amrabat fra Galatasaray, i tillegg har de fått inn Charles, Raúl Albentosa og Juan Carlos Pérez. De har også hentet inn to spennende spillere i spissen Duje Cop og vingen Adnane Tighadouini. Spørsmålet er om de slår til på La Rosaleda. Nordin Amrabat er en type som kan gjøre ting på egenhånd, og han blir viktig for dem offensivt denne sesongen.

Sevilla på sin side skal være gode nok til å kunne kjempe om en plass blant de fire beste denne sesongen. Det skal være klasseforskjell på disse lagene. Sevilla har vunnet fem av de siste ti bortekampene mot Malaga, to kamper har endt uavgjort og tre har endt med seier til hjemmelaget.

Spørsmålet er hvordan Mesterligaen vil påvirke Sevilla. De er tilbake i det gjeveste selskapet denne sesongen, men historien viser at det ene gjerne går litt på bekostning av seriespillet. Det er ikke alle lagene som klarer å være på topp begge steder.

Sevilla har allerede spilt Supercup-finale mot Barcelona. Den endte med 4-5-tap etter ekstraomganger. Selv om de tapte kampen, så imponert de med å score fire mål på Barca.

Jeg tror Sevilla får en drømmestart på sesongen, og at de vinner greit i Andalucia-derbyet. 2,15 i odds er godt nok til at jeg satser 250 kroner på tipset. Spillestopp klokken 2025.

Her er vårt singeltips fredag 21. august:

Malaga - Sevilla 2,90 - 3,05 - 2,15 B

Total odds: 2,15