SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

2,98 i odds på to hjemmefavoritter

Vår oddstipper tror at  Belenenses og Carlos Martins (t.v.) vinner mandfagens hjemmekamp mot bunnlaget Tondela.

Vår oddstipper tror at Belenenses og Carlos Martins (t.v.) vinner mandfagens hjemmekamp mot bunnlaget Tondela. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er mandagens oddstips!

DEL

OddstipsMandagens oddsprogram er tynt, men vi har likevel funnet noen kamper vi mener det er verdt å satse noen kroner på i dag. Det er kamper fra diverse europeiske ligaer. Det er kamper fra Portugal, Sveits, Tyskland og Spania.

Belenenses - CD Tondela H

Portugisisk, Primeira Liga. Belenenses tapte 0-4 mot Braga i forrige serierunden, men hjemme på Estadio do Restelo har de vært solide denne sesongen.

Laget fra bydelen Belém i Lisboa har ennå ikke tapt på hjemmebane denne sesongen. De står med 2-2-0 på de fire første hjemmekampene. Målforskjellen er 7-4.

Bunnlaget Tondela har kun én seier på de første ni seriekampene. På bortebane har det nyopprykkede laget ennå ikke vunnet. De står med 0-1-3 på de fire første borteoppgjørene.

Disse lagene har møttes to ganger tidligere, men begynner å bli en stund siden. De møttes tilbake i 2012/2013-sesongen. Begge gangene har Belenenses vunnet stort. De vant 5-1 på bortebane og 4-0 på hjemmebane.

Hjemmelaget mangler Leal og Palmeira, mens Tondela må klare seg uten Alberto og Merga. Det skal være klasseforskjell på disse to lagene. Jeg mener dette en fin hjemmeseier til 1,60 i odds. Det er likevel litt lavt til å brukes som en singel. Derfor kombinerer jeg denne med ishockey fra Danmark. Spillestopp klokken 1955.

Oddsen på hjemmeseier har steget til 1,75 i løpet av formiddagen.

Frederikshavn White Hawks - Herning Blue Fox H

Dansk, Metal Liga ishockey. Fredrikshavn har hatt en bedre sesong enn Herning så langt. De ligger oppe på en fin annenplass med 32 poeng, mens Herning ligger helt nede på syvendeplass med 17 poeng.

Vertene har hatt et godt tak på Herning i de siste kampene. De vant 3-0 mot Herning da lagene møttes i september, og de har ikke tapt på de tre siste innbyrdes oppgjørene.

Herning har vært ufattelig svake på bortebane denne sesongen. De har kun vunnet én av seks bortekamper så langt. I forrige serierunde tapte de 2-4 borte mot Herlev. Fredrikshavn vant til sammenligning 11-4 mot Herlev da de møtte dem i slutten av oktober.

Jeg mener dette skal være en soleklar hjemmeseier til flotte 1,70 i odds. Denne kombineres med hjemmeseier til Belenenses. Dermed blir total oddsen 2,98.

Her er vårt dobbelttips mandag 9. november:

Belenenses - CD Tondela 1,75 - 3,05 - 3,60H

Frederikshavn White Hawks - Herning Blue Fox 1,70 - 4,20 - 3,05 H

Total odds: 2,98