SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

284 minutter uten scoring for Mainz

Vår oddstipper tror at Mainz og Pierre Bengtsson tapre mot M'gladbach fredag kveld.

Vår oddstipper tror at Mainz og Pierre Bengtsson tapre mot M'gladbach fredag kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er fredagens oddstips!

DEL

OddstipsSpillsenterets oddstips traff blink med singeltipset på Valencia i går. Det gikk inn til fine 2,45 i odds. Dobbelttipset gikk dessverre ikke inn. Frisk Asker gjorde jobben i ordinær spilletid, mens Färjestad trengte spilleforlengelse for å beseire Malmö.

Fredagens oddsprogram inneholder blant annet FA-cupkampen mellom Derby og Manchester United, men det er ingen tvil om at det er Norges semifinale mot Tyskland er det store høydepunktet på Langoddsen fredag. I tillegg er det tysk Bundesliga, fransk Ligue 1 og full serierunde i Ligue 2 i Frankrike.

Midtukekupongen: Går United på en cupbombe?

FSV Mainz 05 - Borussia Mönchengladbach B

Tysk, Bundesliga. Mainz er inne i en svak periode. De har tre kamper på rad uten seier.

Det som burde gi størst bekymring i Mainz-leiren er at de har spilt 284 minutter uten å score. Hjemmelaget må få angriperne Yoshinori Muto, Yunus Malli og Jairo Samperio til å fungere om de skal kjempe om en plass i Europa neste sesong.

M'gladbach har falt ned til fjerdeplass på tabellen etter to tap på de tre siste kampene. De avsluttet første halvdel av sesongen med å vinne 3-2 mot nyopprykkede Darmstadt, men i første kampen etter vinterpausen tapte Andre Schuberts menn 1-3 mot et effektivt Borussia Dortmund-lag.

Gladbach har allerede tapt syv Bundesliga-kamper denne sesongen. Det er én mer enn i hele 2014-2015-sesongen.

Fredagen er heller ingen god kampdag for M'gladbach. De har nemlig tapt fire av fem ligakamper som har vært spilt på fredager, og den femte endte uavgjort.

Hjemmeformen til Mainz er upåklagelig. Vertene er ubeseiret i de tre siste hjemmekampene sine. De har tatt syv av ni mulige poeng på de tre kampene.

M'gladbach har et godt tak på Mainz. De har kun tapt én av de siste ni kampene mot Mainz. Tapet kom i august i fjor. Da vant Mainz 2-1 på Borussia-Park.

Soto er eneste spilleren på skadelisten hos Mainz.

Sannsynlig Mainz-lag: Karius - Brosinski, Balogun, Bell, Bengtsson - Baumgartlinger, Latza - De Blasis, Malli, Jairo - Muto.

Gladbach har en lang skadeliste. De mangler Dominguez, Jantschke, Dahoud, Herrmann, Schulz og Hahn, i tillegg er Granit Xhaka suspendert. De kan likevel stille med en sterk førsteellever.

Trolig M'gladbach-lagoppstilling: Sommer - Korb, Christensen, Hinteregger, Wendt - Schulz, Nordtveit - Traore, Johnson - Stindl - Raffael.

M'gladbach spilte en god kamp mot Borussia sist, selv om de tapte 1-3. Dersom de spiller på samme måte i denne kampen vil de kunne lage alvorlig trøbbel for Mainz på Coface Arena. Jeg tror Gladbach slår tilbake i denne kampen. De vil ha revansj for hjemmetapet. Jeg satser 250 kroner. Spillestopp klokken 2025.

Her er vårt singeltips fredag 29. januar:

FSV Mainz 05 - Borussia Mönchengladbach 2,55 - 3,20 - 2,25 B

Total odds: 2,25