SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

3,25 i odds for uavgjort lokker

Swansea og Andre Ayew har ikke tapt på hjemmebane denne sesongen, men i kveld møter de et formsterkt Stoke-lag.

Swansea og Andre Ayew har ikke tapt på hjemmebane denne sesongen, men i kveld møter de et formsterkt Stoke-lag. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er mandagens råtips!

DEL

OddstipsFor andre dag på rad gikk hovedtipset vårt inn i går. Newcastle tok sesongens første seier mot Norwich. Newcastle vant 6-2, og det ga 2,30 i odds. Vår innsats var 100 kroner. Det avsluttet en flott uke for våre oddstips!

Mandagens oddsprogram byr blant annet på flere spennende kamper i serieinnspurten i Allsvenskan i Sverige, i tillegg spilles det kamper i Premier League, spansk La Liga og dansk Superliga, men for bergenserne og alle andre med hjertet i Brann så er det kampen mellom Bærum og Brann som er høydepunktet i kveld. Men oddsen på den kampen er altfor dårlig, så den står vi over.

Swansea - Stoke U

Engelsk, Premier League. To lag hvor formpilen peker hver sin vei. Swansea fikk en god start på sesongen. De tok åtte poeng på de fire første kampene, men de står uten seier på de fire siste. De har også røket ut av ligacupen i denne perioden etter å ha tapt på bortebane mot Hull fra Mesterskapserien.

Etter seks kamper uten seier i sesongstarten virker det som det er løsnet for Stoke. De har tatt syv poeng på de tre siste kampene, og de står med to strake seire mot henholdsvis Bournemouth (2-1) og Aston Villa (1-0).

Det er et interessant mønster mellom disse to lagene. For det laget som har hatt hjemmebane har ikke tapt de siste fem årene. Selv om Stoke viser god form, så er det verdt å merke seg at Swansea ikke har tapt på Liberty Stadium denne sesongen. De står med to seire og to uavgjorte. I sist hjemmekamp spilte de 2-2 mot Tottenham.

Stoke på sin side har vist bra takter på bortebane denne sesongen. De står med én seier, to uavgjorte og kun ett tap så langt. Tapet kom mot Arsenal (0-2), og det er ingen skam.

Det er lite som skiller disse to lagene. Swansea innehar 13. plassen på tabellen med ti poeng. Stoke har ett poeng mindre enn Swansea, og de ligger to plasser lenger bak på tabellen.

Swansea-manager Gary Monk må klare seg uten Naughton på høyrebacken, og det spekuleres i om Rangel går inn i den posisjonen. Samtidig startet Sung-Yong Ki istedenfor Cork.

Trolig Swansea-lagoppstilling: Fabianski; Rangel, Fernandez, Williams, Taylor; Sung-Yeung, Shelvey; Montero, Sigurdsson, Ayew; Gomis.

Stokes manager Mark Hughes går neppe store endringer på laget etter at de har tre seire på rad i cup og serie. Shaqiri er friskmeldt, og han kommer trolig inn, mens toppscorer Diouf er ute av personlige grunner i denne kampen. Han vil trolig bli erstattet av den irske landslagsspilleren Walters. Keeper Given og forsvarsspilleren Shawcross er ute med skader.

Stoke stiller sannsynligvis med denne startelleveren: Butland; Johnson, Cameron, Wollscheid, Pieters; Whelan, Adam; Shaqiri, Bojan, Arnautovic; Walters.

Jeg tror dette kommer til å bli en tett og jevn match. Jeg er veldig fristet av borteoddsen på grunn av formen til Stoke, men Swansea er et vrien lag å spille mot. Det gjør at jeg lander på uavgjort som tips. Det vil begge lag være misfornøyd med. 3,25 i odds for poengdeling er greit betalt.

Her er vårt råtips mandag 19. oktober:

Swansea City - Stoke City 1,90 - 3,25 - 3,55 U

Total odds: 3,25