SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

3. divisjonslag får juling av Celta Vigo

Vår oddstipper har troen på Celta Vigo i kveldens cupkamp mot Cadiz. Her er det Iago Aspas (t.v.) og Nolito Agudo som feirer en scoring tidligere i sesongen.

Vår oddstipper har troen på Celta Vigo i kveldens cupkamp mot Cadiz. Her er det Iago Aspas (t.v.) og Nolito Agudo som feirer en scoring tidligere i sesongen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er torsdagens oddstips!

DEL

OddstipsVi hadde fulltreff på onsdagens singeltips på Inter til 2,15 i odds. Innsatsen vår var 250 kroner. Colorado vant også sin kamp natt til torsdag, men de måtte han spilleforlengelse. Dermed ble det ingen premiepenger på oss. Dessverre!

På torsdagens oddsprogram er det ishockey som dominerer. Det er kamper fra norsk eliteserie og Hockeyallsvenskan, i tillegg er det mange kamper fra NHL natt til fredag. På fotballfronten er det en mager oddsdag, men det er et par kamper fra Spania og i alle fall én kamp fra England.

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

CF Cadiz - Celta Vigo B

Spansk, Copa del Rey. Celta Vigo møter Cadiz fra Segunda Division B. Cadiz spilte på øverste nivå i Spania så sent som i 2006-sesongen. Da rykket de ned til Segunda Division, og nedturen har fortsatt. Etter 2010-sesongen rykket laget ned fra Segunda Division. De har de siste sesongene spilt på nivå tre i spansk fotball.

Nå ligger de på fjerdeplass i Segunda Division B, gruppe 4. Cadiz møter et Celta Vigo-lag som virkelig er i støtet denne sesongen. De ligger på en flott femteplass i La Liga med 31 poeng. De er kun seks poeng bak Real Madrid som innehar tredjeplassen.

Celta har scoret 28 mål så langt denne sesongen. Det er kun to lag i La Liga som har scoret mer enn dem, og det er Barcelona og Real Madrid.

Cadiz skal få kjørt seg torsdag kveld. Celta er nemlig La Ligas nest beste bortelag. Bortestatistikken viser 5-2-2 og 13-11 i målforskjell. De har tatt mer poeng på bortebane enn både Real Madrid og Barcelona. Det er kun Atletico Madrid som har tatt flere poeng på bortebane enn dem denne sesongen.

Disse lagene har møttes åtte ganger de siste tolv årene, og begge lagene har vært best på hjemmebane. Cadiz har ikke tapt hjemme mot Celta på de fire siste møtene. De har tre seire og én uavgjort. Celta et godt lag denne sesongen. Statistikken står for fall, tror jeg.

Cadiz, fra 3. divisjon, gikk videre bare fordi Real Madrid ble diskvalifisert. Fokuserar på helgens ligakamp og kommer helt sikkert til å hvile flere spillere. Celta kommer også til å spre spillere, men de har en sterkere tropp, spesielt offensivt. Den svenske spissen Guidetti kan få sjansen fra start.

Jeg går for borteseier til 1,70 i odds. Denne har sunket fra 1,85 i odds i går. Vi satser 250 kroner, og spillestopp er klokken 2025.

Her er vårt singeltips torsdag 7. januar:

CF Cadiz - Celta Vigo 4,00 - 3,20 - 1,70 B

Total odds: 1,70