SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

7,92 i odds på et frekt dobbelttips

Vår oddstipper tror at CSKA og Bebras Natcho vinner lokalderbyet mot Spartak fredag kveld.

Vår oddstipper tror at CSKA og Bebras Natcho vinner lokalderbyet mot Spartak fredag kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er fredagens andre dobbelttips!

DEL

ODDSTIPSTil tross for at Zürich sviktet på bortebane i går, gikk vi likevel med overskudd på oddstipsene våre torsdag. Singeltipset på Stabæk til 1,80 i odds gikk inn, og vi hadde 250 kroner i innsats. Fulgte du tipsene våre satt du igjen med en hundrelapp i fortjeneste.

Fredagens oddsprogram byr på kamper fra flere de største ligaene i Europa. Det er kamper fra engelsk Premier League, fransk Ligue 1 og serieåpning i tysk Bundesliga, i tillegg er det en kamp fra norsk eliteserie mellom Aalesund og Strømsgodset.

Oddstips 1: United har ikke tapt på Villa Park på 20 år

Lørdagskupongen: Stoke kan overraske

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

Spartak Moskva - CSKA Moskva  B

Russisk, Premier League. Byderby i den russiske hovedstaden. Spartak er ubeseiret etter de fire første serierunde.

På hjemmebane står de med én seier og en uavgjort. De klarte bare 2-2 mot Ufa i første serierunden, men de har tre strake seire på de tre siste kampene. De har vunnet begge bortekampene sine mot henholdsvis Krasnodar (1-0) og Krylya Sovetov (2-0).

Nå er det klart for lokaloppgjør mot byrivalen CSKA, som i flere år var sponset av Chelsea-eier Roman Abramovich. Nå eies klubben av milliardæren Yevgeni Giner.

Også Sparta er eid av en milliardær, Leonid Arnoldovich Fedun. Han er rangert av Forbes som den 284. rikeste mnnen i verden. Han eier 9,2 prosent av det russiske oljeselskapet Lukoil.

CSKA har vært et topplag de siste tre sesongene, mens Spartak har havnet på sjetteplass de to siste sesongene. Det er flere grunner til at jeg tror at CSKA vinner byduellen fredag kveld.

 • Bortelaget har statistikken på sin side. Spartak har nemlig kun vunnet én av de siste 15 hjemmekampene mot CSKA. De har delt poengene fem ganger, og ni ganger har CSKA vunnet på Otkrytiye Arena.
   
 • Hele syv lag tok flere poeng enn Spartak på hjemmebane sist sesong.
   
 • CSKA har kommet godt i gang med sesongen. De står med fire strake seire på de fire første seriekampene og 6-0 i målforskjell.  De har vunnet ni av de siste kampene i den russiske toppserien.
   
 • CSKA er gode defensivt. De har holdt nullen i seks av de syv siste kampene i den russiske Premier League.
   
 • CSKA tapte kun ett av borteoppgjørene mot de andre Moskva-rivalene forrige sesong. Tapet kom mot Dinamo Moskva (0-1). De øvrige bortekampene endte Lokomotiv Moskva (3-1), Torpedo Moskva (2-0) og Spartak Moskva (4-0).
   

CSKA skal spille Mesterliga-playoff mot Sporting Lisboa på bortebane førstkommende tirsdag. Den kampen vil nok ligge i bakhode på spillerne når de går på banen fredag.

Samtidig vet CSKA-spillerne at den russiske ligaen er like viktig som Mesterligaen, for klarer de ikke å ta med seg minst ett poeng mot Spartak vet de at det blir tøft å henge med i toppen i den hjemlige serien. Da er det vanskeligere å skaffe seg en Mesterliga-plass neste sesong.

Det er vanskelig å si hvordan Mesterliga-playoffen vil påvirke CSKA, men et byderby er et byderbyet. I tillegg til poeng så står det mye prestisje på spill.

Jeg ser at det er flere rundt omkring på nettet som anbefaler et uavgjortspill her, men jeg stoler på magefølelsen. Den sier borteseier. Det gir 2,40 i odds. Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp klokken 2025.

Paris FC - Havre AC B

Fransk, Ligue 2. Synes Norsk Tipping er gavmilde med oddsen på Le Havre. De topper Ligue 2 og er en av opprykkskandidatene denne sesongen.

Norsk Tipping har gitt 3,30 i odds på et formsterkt Le Havre-lag mot nyopprykkede Paris FC.

Paris startet sesonge med to uavgjorte kamper kamper mot Laval (1-1) og Tous (0-0). Nykommeren fra den franske hovedstaden er gode defensivt. Det viste de i kampen mot Tours.

Paris gjorde også en bra match mot Metz i cupen tidligere denne uken. De røk ut av cupen etter å ha tapt 2-1 etter ekstraomganger. Det betyr at de har tre uavgjorte kamper på rad.

Le Havre på sin side har to strake seire i serien mot Ajaccio (1-0) og Bourg (3-1), men de røk ut av ligacupen mot Bastia (1-2), men Le Havre har ikke prioritert cupen de siste syv-åtte årene.

Havre får også tilbake fjorårets toppscorer Mikael LeBihan. Det vil styrke laget offensivt til denne kampen. Chebake er enste som er ute med skade.

Jeg synes 3,30 er bra odds på en opprykkskandidat. Denne kombinerer jeg med seier til CSKA i Moskva-derbyet. Oddsen på dobbelen blir fine 7,92.  Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp klokken 1955.

Her er vårt singeltips fredag 14. august:

Paris FC - Havre AC 2,00 - 2,75 - 3,30 B

Spartak Moskva - CSKA Moskva 2,45 - 2,95 - 2,40 B

Total odds: 7,92