SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

8,75 i odds på dristig dobbelttips

Lokomotiv-trener  Arthur Bakke Garnes (t.v.) i samtale med VIF-trener Kjetil Rekdal.
i forbindelse med cupkampen tidligere i år.

Lokomotiv-trener Arthur Bakke Garnes (t.v.) i samtale med VIF-trener Kjetil Rekdal. i forbindelse med cupkampen tidligere i år.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er fredagens råtips!

DEL

ODDSTIPSOddsprogrammet fredag er ganske tynt. Det består av kamper fra norsk 3. divisjon, Copa America og eliteseriekampen mellom Odd og Start.

Oddstips 1: Mexico må vinne i natt

Lørdagskupongen: Rekdal på røvertokt

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

Lokomotiv Oslo - Ottestad H

Norsk, 3. divisjon, avdeling 2. Lokomotiv Oslo var storfavoritter hjemme mot Gjerdrum som ligger på nest sisteplass i forrige serierunde, men de gikk på en kjempesmell. Loket tapte 0-3! Det var lagets første hjemmetap denne sesongen.

Lokomotiv Oslo er avdelingens nest beste hjemmelag. De har tatt 15 poeng på hjemmebane så langt denne sesongen, og statistikken viser 5-0-1 og 16-6 i målforskjell. De ligger på femteplass med 22 poeng.

Kompisklubben Lokomotiv Oslo, som ble stiftet i 1998 på puben Evergreen i Oslo, var i 2004 nær ved å rykke ned til 8. divisjon. Nå har «Loket» hatt fremgang i ti sesonger på rad med Arthur Bakke Garnes som trener.

De har tatt mål av seg å kjempe om opprykk denne sesongen, men de er allerede seks poeng bak serieleder Asker. De trenger tre poeng mot Ottestad om de skal henge med i toppen.

En større del av troppen har tilknytning til Sunnmøre. Blant andre trener Bakke Garnes. Han er fra Ulsteinvik. Det er også flere av spillerne som har spilt på aldesbestemte lag i Hødd. Nå møter de et av avdelingens svakeste bortelag.

Ottestad har tapt fire av fem bortekamper så langt denne sesongen. Målforskjellen på de fem bortekampene er 8-18!

Den eneste bortekampen de har vunnet er mot bunnlaget Grue (1-0). De fikk seg en opptur i forrige serierunde da de vant 5-1 mot Kongsvinger 2.

Jeg tror imidlertid det er nok et revansjesugent Lokomotiv Oslo-lag som går på banen fredag. De skal ha større kapasitet enn Ottestad, og de spiller på hjemmebane. Dette bør være en grei hjemmeseier til 1.75 i odds.  Spillestopp klokken 1825.

Grand Bodø - Fauske/Sprint  U

Norsk, 3. divisjon, avdeling 11. Tabellnaboer i nedrykkssonen. Disse lagene ligger på henholdsvis tiende- og niendeplass på tabellen. Begge lagene har syv poeng før fredagens kamp i Bodø, to poeng mer enn Medkila som ligger under nedrykksstreken.

Grand Bodø slo Sandnessjøen 3-1 i forrige hjemmekamp, men de tapte 6-0 borte mot Bodø/Glimt 2 i forrige serierunde.

Fauske/Sprint har kun én seier på de fire første bortekampene. De vant 4-2 mot Melbo i forrige bortekamp, men i likhet med Grand gikk også Fauske/Sprint på tap i sist serierunde. De tapte 1-3 mot tabellfirer Junkeren.

Begge lagene har unge mannskap som svinger i prestasjonene. På dette nivået kan enkeltspillere gjøre en stor forskjell. Det gjenstår å se om Simen Pedersen har dagen. Den kjappe Grand-spilleren kan være en matchvinner. 

På Grand Bodø spiller også Jonas Halvorsen som er sønnen til Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen. Ørjan Berg sin sønn, Marius Berg, har spilt for Grand denne sesongen. Men han la opp etter at han ble pappa. Lasse Berg, som er sønnen til Runar Berg, har meldt overgang til Grand Bodø fra Glimt 2 denne sesongen, og nå spiller han for Grand 2 hvor den tidligere Glimt-profilen Thiago Martins er trener.

Grand Bodø og Fauske/Sprint er to unge lag. Det blir trolig en jevn match på Aspmyra stadion fredag. Det er lite som skiller disse to lagene, og jeg ser størst verdi i å spille på uavgjort. Vi går for en frekkis til 5.00 i odds.

Det går ikke an å satse på denne som singel så vi kombinerer den med Lokomotiv Oslo-seier. Vår innsats i dobbelen blir 100 kroner. Spillestopp klokken 1825.

Her er vårt dobbelttips fredag 19. juni:

Lokomotiv Oslo - Ottestad 1,75 - 4,50 - 2,50 H

Grand Bodø - Fauske/Sprint 1,65 - 5,00 - 2,65 U

Total odds: 8.75