SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

92 dager uten borteseier for Swansea

Swansea og Ashley Williams får trøbbel på Goodison Park i ettermiddag. Det tror i alle fall vår oddstipper.

Swansea og Ashley Williams får trøbbel på Goodison Park i ettermiddag. Det tror i alle fall vår oddstipper. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er søndagens oddstips!

DEL

OddstipsDet er et flott langoddsprogram denne søndagen. Flere godbiter fra engelsk Premier League, i tillegg til full serierunde i italiensk Serie A. Dessuten er det interessante kamper fra tysk Bundesliga og spansk La Liga.

Spillsenter: Bergenser vant 37,9 millioner

Søndagskupongen: Gjør klar for ny slåsskamp!

Everton - Swansea City H

Engelsk, Premier League.  Everton har spilt uavgjort i seks av de siste ni kampene. De har spilt uavgjort i tre kamper på rad, men de har møtt tøff motstand. De spilte 1-1 mot Tottenham i forrige hjemmekamp.

Nå har de spilt to vanskelig bortekamper på rad mot henholdsvis Manchester City og Chelsea. På Etihad endte kampen 0-0, men de var nære ved å ta med seg alle tre poengene fra Stamford Bridge. Et Chelsea-mål åtte minutter på overtid gjorde at trepoengeren glapp, og kampen endte 3-3.

Everton spilte en god kamp i London, og de ledet 2-0 etter 60 minutter. Det var likevel ikke urettferdig at kampen endte uavgjort. Chelsea skapte flest sjanser, men Everton var effektive.

Everton har ikke vunnet på de fire siste Premier League-kampene, men det handler mer om hvilken mostand de har møtt enn om at de viser svak form.

Everton vil antakeligvis spille 4-2-3-1 med den belgiske landslagsspissen Lukaku på topp, mens Mirallas, Barkley og Deulofeu spiller offensivt på midtbanen.

Forsvarsspillerne Seamus Coleman og Tyias Browning er begge skadet. Bryan Oviedo er usikker. Midtbanespilleren James McCarthy har også havnet på skadelisten. Tony Hibbert er langtidsskadet.

Swansea på sin side slo Watford forrige mandag. Det var tre viktige poeng for waliserne som er havnet i nedrykksstriden. De ligger på plassen over nedrykksstreken før bortekampen i Liverpool.

Før seieren mot Watford hadde de tre tap på rad. De røk ut av FA-cupen etter å ha tapt mot Oxford, og de tapte i ligaen mot Manchester United og bunnrival Sunderland.

Swansea vil helt sikkert spille i en defensiv 4-3-2-1-formasjon med Gomis som spiss, og med Sigursson og Ayew like bak ham. Trener Francesco Guidolin har ingen nye skader til denne matchen.

Jeg tror de skal få kjørt seg mot et Everton-lag som helt sikkert er interessert i å komme tilbake på vinnersporet. Swansea har en svak bortestatistikk. De har ikke vunnet på de fem siste bortekampene. Sist borteseier kom mot tabelljumbo Aston Villa (2-1) tilbake i oktober i fjor.

Jeg synes Everton til 1,65 i odds er spillbart. Jeg satser 250 kroner på Merseyside-laget. Spillestopp klokken 1425.

Her er vårt singeltips søndag 24. januar:

Everton - Swansea City 1,65 - 3,40 - 4,65 H

Total odds: 1,65