SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Aalborg taper mesterduellen

Vår oddstipper tror at Aalborg og Thomas Enevoldsen (t.v.) taper mot FC Midtjylland i kveld.

Vår oddstipper tror at Aalborg og Thomas Enevoldsen (t.v.) taper mot FC Midtjylland i kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er mandagens oddstips!

DEL

ODDSTIPSVi har truffet på oddstipsene våre tre dager på rad. Fredag gikk oddstipset på PSG inn, mens lørdag sørget Crystal Palace for penger på kontoen og søndag var det Liverpool som ga oss gevinst. En herlig helg med andre ord.

Mandagens oddsprogram byr på mange spennende kamper fra blant annet Danmark, Polen, Tyskland og Sverige, i tillegg er det diverse kamper fra Norge.

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

Aalborg - Midtjylland B

Dansk, Superliga. Aab startet sesongen med én seier og én uavgjort, men for en uke siden tapte de 1-2 mot Nordsjælland på bortebane. Det var en kamp hvor AaB ikke utnyttet sjansene. 

Det nordjyske-laget har slitt med uttellingen, spesielt har de offensive spillerne sviktet så langt. Verken Rasmus Jönsson, Nicklas Helenius, Lukas Spalvis eller Thomas Enevoldsen er kommet på scoringslisten i de tre første serierundene.

Rasmus Würtz og Mathias Thrane er ute med skader.

Sannsynlig AaB-lagoppstilling: Larsen - Dalsgaard, Petersen, Pedersen, Raitala - Enevoldsen, Augustinussen, Risgård, Thomsen - Jönsson, Helenius.


Jess Thorup har vunnet seks av syv kamper som trener for FC Midtjylland. Likevel var ikke en 1-0-seier på bortebane mot APOEL nok, fordi de tapte 1-2 på hjemmebane i Herning.

I Superligaen har de vært helt suverene så langt. De står med tre strake seire på de tre første kampene og 5-1 i målforskjell. 

Den siste seieren kom riktignok på overtid. Morten «Duncan» Rasmussen headet inn tre poeng til FC Midtjylland mot OB på hjemmebane. Det er slike mål lag i medgang får, for FC Midtjylland spilte ingen god kamp.

Mot AaB skal FC Midtjylland forsøke å døyve skuffelsen etter Mesterliga-exiten, men da må de være på topp. De manglere flere spillere før bortekampen i byen ved Limfjorden. Jim Larsen, Eyjolfur Hedinsson og Rilwan Hassan er ikke tilgjengelig.

Midtjylland stiller trolig med dette laget: Dahlin - Bak, Hansen, Sviatchenko, Lauridsen - Sparv - Sisto, Poulsen, Olsson, Royer - «Duncan».

Det er de to siste sesongenes seriemestere som møtes på Nord-Jylland. FC Midtjylland er på papriet det sterkeste laget, men AaB har fordelen av å spille på hjemmebane. De offensive problemene til AaB gjør at jeg holder en knapp på gjestene fra Herning og Ikast. En av grunnene er Duncan Rasmussen. Han har scoret 113 ganger i Superligaen.

FC Midtjylland vant begge kampene mot AaB forrige sesing, og jeg tror de vinner en knapp seier i mandagens oppgjøre. Borteseier gir fine 2,50 i odds. Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp klokken 1855.

Her vårt singeltips mandag 10. august:

AaB - FC Midtjylland 2,40 - 3,05 - 2,50 B

Total odds:  2,50