SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Aberdeen jakter på ligagullet

Aberdeen-manager Derek McInnes jubler etter seieren mot Celtic på hjemmebane tidligere denne måneden. Med seier i kveld legger de press på Glasgow-klubben.

Aberdeen-manager Derek McInnes jubler etter seieren mot Celtic på hjemmebane tidligere denne måneden. Med seier i kveld legger de press på Glasgow-klubben. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er mandagens oddstips!

DEL

OddstipsMandagens oddsprogram er vorspiel til en herlig fotballuke. For denne uken er nemlig Mesterligaen og Europaligaen tilbake, men utvalget mandag er noe magert. Det er likevel mulig å finne noen godbiter på oddsprogrammet.

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Inverness - Aberdeen B

Skotsk, Premier League. Aberdeen viser for alvor at de har tenkt å utfirdre Celtic denne sesongen. Laget fra den skotske oljebyen har ikke tapt på tolv kamper – hele ni av de er vunnet. Aberdeen viser flott form på bortebane, hvor de har vunnet de fire siste kampene sine.

Inverness ligger nede på syvendeplass med 29 poeng, 26 poeng bak serietoer Aberdeen.  Inverness er i brukbar form. De har kun ett tap på de siste syv kampene, og er i tillegg ubeseiret på de fire siste hjemmekampene sine. Serieleder Celtic er det eneste laget som har vunnet her

Men mandag kveld møter Inverness et lag de har trøblet mot tidligere. Inverness har kun vunnet én av de siste åtte kampene mot Aberdeen.

Kampene mellom Inverness og Aberdeen pleier å være jevne. Det er kun ett mål som har skilt lagene i de siste elleve kampene. Jeg venter at det blir en ny tett kamp på Caley Thistle mandag kveld.

Jeg tror likevel ikke at Aberdeen snubler mot Inverness. Aberdeen virker solide. 2-1-seieren mot Celtic på hjemmebane for knappe to uker siden viser at laget fra granittbyen har tenkt å gå Celtic kamp til døren. Det er bare tre poeng som skiller de to lagene, og Aberdeen vil sette press på Celtic om de vinner mandagens match.

Det er flere grunner til å tro på det.

Det er ikke bare det at de har vunnet de fire siste kampene, men det er måten de har vunnet på. De har scoret to mål eller mer i de fire siste bortekampene.

Adam Rooney har scoret 18 ligamål så langt denne sesongen, det er like mange som han scoret i hele sist sesong. Han har funnet en god spisspartner i Simon Church. Han er den partneren David Goodwillie aldri klarte å bli, uansett hvor mye Derek McInnes forsøkte å få dem til å bli samspilt.

Det vil væ're dumt å avskrive Inverness helt, men jeg tror Aberdeen vinner dette i den formen de er i.  Det blir en knapp seier til bortelaget, tror jeg. 1,78 i odds er nok til å bli vårt singeltips denne mandagen. Vi klinker til med 250 kroner i innsats, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt dobbelttips mandag 15. februar:

Inverness Caled. Thistle - Aberdeen 3,70 - 3,15 - 1,78 B

Total odds: 1,78