SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

AC Milan har funnet formen

AC Milans Jeremy Menez er skadet, men vår oddstipper tror ikke det skal ha noe å si. Vår oddstipper tror på Milan-seier mot Carpi.

AC Milans Jeremy Menez er skadet, men vår oddstipper tror ikke det skal ha noe å si. Vår oddstipper tror på Milan-seier mot Carpi. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er søndagens dobbelttips!

DEL

OddstipsFor andre dag på rad gikk alle tipsene våre inn. Lørdag traff vi på singeltipsene våre på Leicester til 2,45 i odds (100 kroner i innsats) og Watford til 1,95 i odds (250 kroner i innsats).

På langoddsprogrammet søndag er det flere interessante kamper fra engelsk Premier League, italiensk Serie A, fransk Lige 1, spansk La Liga og tysk Bundesliga.

Søndagskupongen: Klarer Solbakkens menn å forsvare tabelltoppen?

Spillsenter: Hva er det med tallet 2?

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Wisla Krakow - Legia Warszawa B

Polsk, Ekstraklasa. Polens nest største by mot hovedstaden. Wisla har hatt en svak sesong, og de har ikke imponert på hjemmebane. Hjemmestatistikken viser 2-5-1.

Henning Bergs tidligere klubb, Legia, kan klatre opp til annenplass med seier i søndagens kamp. Det burde være mulig, for de har vært sterke på bortebane. De står med 4-3-1 på fremmed gress så langt denne sesongen.

Stanislav Tjertjesov, som tok over etter Berg, har hatt stor suksess i de syv kampene han har ledet Legia.Statistikken viser fem seire, én uavgjort og kun ett tap etter at Berg fikk fyken.

De ligger på tredjeplass med 33 poeng før søndagens møte med Wisla Krakow. Vertene ligger helt nede på åttendeplass med ti poeng mindre enn Legia.

Legia er ubeseiret i de siste seks kampene mot Wisla. Wisla har faktisk kun vunnet én av de ti siste innbyrdes oppgjørene mellom lagene.

Seriesystemet i Polen er litt spesielt. Serien deles etter 30 runder og lagene tar med seg halvparten av poengene videre. Derfor er jeg sikker på at Legia vil kjøre på i denne kampen. De har vist kjempeform i november og desember. De er ubeseiret i seks kamper, fem av dem er vunnet

Legia skal være det beste laget, og jeg tror de kommer til å vise det i denne matchen. Jeg satser på en fin borteseier til 1,95 i odds. Denne kombinerer jeg med en borteseier til AC Milan i Italia. Spillestopp klokken 1755.

Carpi FC 1909 - Milan B

Italiensk, Serie A. Nyopprykkede Carpi ligger på nest sisteplass. De har bare tatt ni poeng på 14 kamper, og de har fem poeng opp til Frosinone som innehar den førsteplassen over nedrykksstreken.

Situasjonen er kritisk for Carpi. De må begynne å ta poeng om de skal overleve i Serie A. The Biancorossi har kun to seire på 14 kamper, men de tok en sterk borteseier mot Genoa i forrige serierunde. Genoa ledet 1-0 etter første omgnag, men Marco Borriello og Cristian Zaccardo snudde kampen i annen omgang. Det var tre viktige poeng.

Hjemmeformen er elendig. Carpi har ikke vunnet på de tre siste kampene foran sine egne fans, og de har tapt to av dem. I alle tre kampene har de møtt overkommelig motstand. De tapte 1-2 mot Chievo, spilte 0-0 mot Hellas Verona og tapte 1-2 mot Bologna.

Trener Fabrizio Castori mangler Matteo Fedele og Igor Bubnjic.

Carpi stiller sannsynligvis med denne startelleveren: Belec; Letizia, Gagliolo, Romagnoli, Zaccardo; Eusepi, Cofie, Lollo, Martinho; Ryfer, Borriello.

Milan fikk en dårligere start på sesongen enn fansen hadde forventet. De tapte to av de tre første kampene, men de har spilt seg i form.

Nå har AC Milan fire seire på de seks siste kampene, og stemningen i troppen skal være veldig bra. Sist helg slo Sinisa Mihajlovics menn hans tidligere klubb, Sampdoria, hele 4-1.

Spissen M'baye Niang var kjempegod i den kampen, og han scoret to ganger i samme kamp for første gang som Serie A-spiller. Han har tre mål og to målgivende på de fire siste kampene.

Milan er også videre i cupen etter å ha sendt Serie B-laget Crotone ut av Coppa Italia i midtuken, men de klarte ikke å avgjøre matchen etter ordinær tid. Den ble avgjort i ekstraomgangene.

Milan har en lang skadeliste, men spillerstallen er stor nok til at det ikke skal ha for mye å si. Jeremy Menez, Diego Lopez, Mario Balotelli, Andrea Bertolacci og Luca Antonelli er alle ute til kampen mot Carpi.

Trolig Milan-lag: Donnarumma; Abate, Romagnoli, Alex, De Sciglio; Cerci, Kucka, Montolivo, Bonaventura; Bacca, Niang.

Carpi har tapt to av de siste tre kampene i Serie A. Milan er gjort til store favoritter, og det med rette. Jeg er litt forbauset over at jeg får 1,65 i odds hos Norsk Tipping. Det synes jeg faktisk er ok. Milan har et mannskap med mer erfaring, og de har spillertypene som kan avgjøre kamper på egenhånd. Da tenker jeg på Bacca og Niang. Begge er klassespillere.

Jeg går for borteseier til 1,65 i odds, og jeg bruker denne i en dobbel. Spillestopp klokken 2040.

Vårt dobbelttips er Legia Warszawa og Milan. De gir 3,22 i odds, og vi satser 100 kroner på denne kombinasjonen. Spillestopp klokken 1755.

Her er vårt dobbelttips søndag 6. desember:

Wisla Krakow - Legia Warszawa 3,10 - 3,15 - 1,95 B

Carpi FC 1909 - Milan 4,50 - 3,25 - 1,65 B

Total odds: 3,22