SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

AC Milan jakter cupkvartfinale

Vår oddstipper tror at 116-årsjublilanten og Giacomo Bonaventura vinner cupkampen mot Sampdoria i kveld.

Vår oddstipper tror at 116-årsjublilanten og Giacomo Bonaventura vinner cupkampen mot Sampdoria i kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er torsdagens oddstips!

DEL

OddstipsSpillsenters oddstipper er inne i en god stim. For andre dag på rad gikk oddsanbefalingen vår inn. Vi fikk fullklaff på dobbelttipset på Hull City og Gent til 2,45 i odds. (innsatsen 250 kroner).

Det er et spennende utvalg på torsdagens langoddsprogram. Det spilles blant annet cupkamper i Spania, Nederland og Italia, og det er seriekamper i Frankrike og England på nest øverste nivå. I tillegg er det diverse ishockey og håndball.

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Sampdoria - AC Milan B

Coppa Italia, åttendedelsfinale. AC Milan hadde bursdag onsdag, men jeg er litt usikker på hvordan man feirer en 116-årsdag. Jeg tror uansett at den flotteste gaven Milano-laget kan få torsdag kveld er cupavansement, når de møter Sampdoria i åttendedelsfinale i Coppa Italia på Stadio Luigi Ferraris i Genoa.

Sampdoria tapte hele 1-4 mot AC Milan på San Siro for tre uker siden, og jeg tror ikke styrkeforholdet mellom lagene har endret seg så mye på de siste ukene. 

Oppgjøret blir spesielt på flere måter. Sinisa Mihajlovic returnerer til Genoa etter å ha forlatt Sampdoria i sommer til fordel for AC Milan. Sampdoria har byttet trener to ganger siden den gang, og de er ikke det samme laget som serberen styrte sist sesong.

Den tidligere italienske landslagsmålvakten Walter Zenga tok over etter Mihajlovic, men det viste seg å være en dårlig løsning.  Nå har de fått inn Vincenzo Montella, som trente Fiorentina sist sesong. Det er store forventinger til Montella i Genoa. Den italienske spisslegenden  har klart å stoppe tapsrekken til Sampdoria, men han fortsatt ikke vunnet med laget.

Sampdoria spilte 1-1 mot Lazio sist, og de er sikkert motivert for å slå tilbake etter det flaue 1-4-tapet i november, men om de klarer det er en helt annen sak.

Montella må nemlig klare seg uten den viktige angriperen Eder, i tillegg er også Nenad Krsticic ute.

Sampdoria stiller trolig med denne lagoppstillingen: Viviano - De Silvestri, Moisander, Zukanovic, Regini – Fernando - Carbonero, Fernando, Barreto, Palombo, Soriano - Cassano.

Det ligger et stort press på AC Milan og Sinisa Mihajlovic. Det forventes at de gir Milan-fansen er bursdagsgave torsdag kveld.

Rossoneri feirer sitt 116. årsjubileum, men det blir ikke feststemning på San Siro om ikke laget begynner å vinne etter hvert. De har spilt uavgjort i de to siste Serie A-kampene mot antatt svakere lag som  Carpi og Hellas Verona, og de måtte ha ekstraomganger for å vinne mot Crotone i 16-delsfinalen.

Mihajlovic sin jobb henger i en tynn tråd om laget ikke vinner mot Sampdoria, men serberen er vant til å takle press. Han mangler fortsatt Diego Lopez, i tillegg er Luca Antonelli og Jeremy Menez også uaktuelle til denne kampen.

Sannsynlig AC Milan-lag: Donnarumma - De Sciglio, Alex, Romagnoli, Abate - Cerci, Montolivo, Poli, Bonaventura - Bacca, Luiz Adriano.

AC Milan har slitt offensivt i de siste kampene, men spillerne er gode nok. Og jeg tror de våkner torsdag kveld. Det flere grunner til at jeg stoler på Milano-klubben: Sampdoria har kun vunnet én av de siste syv kampene mot Milan, og hgjestene er ubeseiret i de fem siste bortemøtene med Sampdoria.

AC Milan har ikke spilt seg frem til Coppa Italia-finalen siden 2003. Det er på tide med en ny cupfinale for klubben, men da må de vinne her. 2,10 i odds for borteseier er greit nok når de møter et Sampdoria-lag som virker helt ute av form. Vi satser 100 kroner, og spillestopp er klokken 2055.

Her er vårt singeltips torsdag 17. desember:

Sampdoria - Milan S 2,95 3,00 2,10 B

Total odds: 2,10