SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Ajax vil satse offensivt i Amsterdam

Trener Frank de Boer og Ajax vil satse offensivt på hjemmebane i returkampen mot Rapd Wien.

Trener Frank de Boer og Ajax vil satse offensivt på hjemmebane i returkampen mot Rapd Wien. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er tirsdagens singeltips!

DEL

ODDSTIPSEtter to dager på rad med fulltreffere på oddsen, gikk det skeis i går. Sogndal mistet 2-0-ledelsen sin, og dermed ble singeltipset vårt ødelagt. I tillegg klarte Kråkerøy bare 1-1 i lokaloppgjøret mot Østsiden.

Oddsprogrammet tirsdag består blant annet av kamper fra 3. runden i NM for kvinner, Mesterliga-kvalik og diverse 3. divisjonskamper og internasjonale treningskamper.

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

Ajax - Rapid Wien H

Mesterliga-kvalik, 3. runde. Ajax kan ikke være fornøyd etter etter 2-2 i den første kampen på bortebane i Wien.

Nederlenderne ledet 2-0 allerede etter en halvtime etter to scoringer av Davy Klaassen. , men østerrikerne slo tilbake i annen omgnag. Allerede tre minutter ut i annen omgnag reduserte Kainz til 1-2, og i det 76. minutt utlignet Beric til 2-2.

Med to bortemål fra den første kampen er Ajax storfavoritter før returkampen tirsdag kveld på Amsterdam Arena. Selv om nederlenderne kan klare seg med uavgjort på hjemmebane, så forventer jeg at trener Frank de Boer vil starte med et mer offensivt lag i Amsterdam.

Nysignerte Gudelj vil sannsynligvis starte, og Dijks vil trolig starte på venstrekanten. De har også den spennende spissen El Ghazy. Han er en driblefant som kan skape store problemer for Rapid-forsvaret.

Ajax må imidlertid klare seg uten spissen Younes som er ute med skade. I tillegg er forsvarsspilleren van der Hoorn, venstrebacken Nicolai Boilesen og midtbanespilleren Thulani Serero alle ute med skader.

Rapid Wien skal være godt fornøyd med sluttresultatet i hjemmekampen med tanke på hvordan kampen i den østerrikske hovedstaden startet.

Østerrikerne har hatt en fantastisk start på sesongen. De er videre i den østerrikske cupen, og de har vunnet de to første kampene i Bundesliga. De knuste Ried hele 3-0 i serieåpningen, og fulgte opp med å vinne 2-1 på bortebane mot Salzburg. Det var et sterkt resultat. Petsos og Schwaab scoret målene for Rapid mot Salzburg.

Til tirsdagens kamp i Amesterdam mangler Rapid den viktige midtbanespilleren Stefan Schwaab. Han fikk rødt kort i det første oppgjøret, og fraværet av den gode midtbanemannen vil garantert svekke østerrikerne.

Også venstrebacken Thomas Schrammel står over mot Ajax. Han ble skadet i den første kampen mellom lagene og er ute i seks måneder. I tillegg er vingen Andreas Kuen langtidsskadet.

Jeg tror vi kommer til å se et mer offensivt Ajax-lag på hjemmebane. De er gode hjemme i den nederlandske hovedstaden. Sist sesong tapte de kun mot Barcelona på hjemmebane i gruppespillet i Mesterligaen.

Rapid må vinne kampen, og det betyr at de må fremover på banen. Det tror jeg nederlenderne vil dra nytte av.

Jeg synes 1,85 i odds på hjemmeseier er greit. Vår innsats blir 250 kroner. Spillestopp er klokken 2010.

Her er vårt singeltips tirsdag 4. august:

Ajax - Rapid Wien 1,85 - 3,30 - 3,40 H

Total odds: 1,85