SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Alvoret har gått opp for Hamburger SV

Hamburger SVs Rafael van der Vaart er tilbake til denne kampen etter å ha vært suspendert mot Schalke 04 i den siste seriekampen. Foto: Reuters

Hamburger SVs Rafael van der Vaart er tilbake til denne kampen etter å ha vært suspendert mot Schalke 04 i den siste seriekampen. Foto: Reuters Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er torsdagens singeltips!

DEL

ODDSTIPSKjempetreff for oddstipsene våre i går. Alle kupongforslagene våre gikk inn med gevinst. Herlig!

Torsdagens oddsprogram byr blant annet kvalikkamper fra Tyskland og Nederland. Vi har funnet flere interessante spilleobjekter.

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

Hamburger SV - Karlsruher SC H

Tysk, 1. Bundesliga-kvalik. Storklubben Hamburger SV havnet på kvalikplassen i 1. Bundesliga, og nå vil to kamper mot Karlsruher avgjøre hvilken divisjon de spiller i neste sesong.

Hamburger SV var også i denne situasjonen sist sesong. Da havnet de også på kvalikplassen, ett poeng foran Nürnberg, og de vant kvalifiseringen mot Furth på bortemålsreglen. De spilte 0-0 på hjemmebane, men klarte 1-1 på bortebane. Denne erfaringen kan bli viktig å ta med seg inn i kvalifiseringen mot Karlsruher. 

Hamburger SV har egentlig heldig som unngikk direkte nedrykk. De måtte vinne sin kamp, og andre resultater måtte gå deres vei. Og det gjorde de. Hamburger SV vant 2-0 mot Schalke 04, mens Freiburg tapte 1-2 mot Hannover. Dermed endte laget fra Tysklands nest største by ett poeng foran Freiburg som sammen med Paderborn måtte ta den tunge veien ned i 2. Bundesliga. Karlsruher endte på tredjeplass i 2. Bundesliga.

Begge lagene vant siste kampen 2-0, men Hamburger SV møtte betydelig sterkere motstand enn Karlsruher.

Hamburger SV viste fin form på hjemmebane i sesongavslutningen. De slo Schalke 04 2-0, de spilte 1-1 mot Freiburg og vant 3-2 mot Augsburg. 

Sist disse to lagene møttes var i 2012 i den tyske cupen. Karlsruher vant kampen 4-2 på hjemmebane. Det er seks år siden sist de møttes i seriekamp. Også den gangen vant Karlsruher.

Hamburger SV har spilt med kniven på strupen i de siste kampene, og de har en bedre stall enn Karlsruher. Problemer er bare at flere sentrale spillere er skadet.

Spissene Olic og Lasogga ble skadet i forrige kamp, og de er usikre før denne kampen. En god nyhet er at den nederlandske midtbanespilleren van der Vaart er tilbake.

Hamburger SV stiller sannynligvis med dette laget: Adler – Westermann, Djourou, Rajkovic, Ostrzolek – Kacar, van der Vaart – Holtby, Ilicevic – Olic (Stieber), Lasogga (Rudnevs)

Det er seks år siden sist Karlsruher spilte på øverste nivå i tysk fotball. De kunne ha klart direkte opprykk denne sesongen, men tre runder før slutt tapte de mot Darmstadt på hjemmebane. Det sier meg at de kan få problemer i kamper hvor det virkelig står noe på spill.

Yaboo og Peitz er tilbake i laget til denne kampen, mens stopper Gordon og spissen Henning er usikre.

Trolig Karlsruher SC-lag: Orlishausen – Valentini, Gordon, Gulde, Max – Peitz, Meffert – Torres, Yabo, Yamada, Hennings (Nazarov)

Det er mye som står på spill i denne kampen, og de to lagene vil sikkert være forsikte i starten. HSV bør vinne på hjemmebane om de skal beholde plassen. De har vært bra på hjemmebane i de siste kampene, og skal holde et høyere nivå enn gjestene. Karlsruher har kun én seier på de tre siste bortekampene.

Jeg går for hjemmeseier til 1.85 i odds. Oddsen har steget fra 1.77 i går til 1.85 i dag. Spillestopp klokken 2025. Vår innsats blir 250 kroner.

Her er vårt singeltips torsdag 28. mai:

Hamburger SV - Karlsruher SC 1,85 - 3,25 - 3,45 H

Total odds: 1.85