SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Anderlecht vinner mot hjemmesvake Lokeren

Vår oddstipper har troen på 
Imoh Ezekiel og Anderlecht i onsdagens kamp i den belgiske toppserien.

Vår oddstipper har troen på Imoh Ezekiel og Anderlecht i onsdagens kamp i den belgiske toppserien. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi har fylt ut midtukekupongen for deg!

DEL

OddstipsMidtukekupongen består hovedsaklig av kamper fra italiensk Serie B, i tillegg er det en kamp fra den belgiske toppserien og en kamp fra australsk A-liga. Den siste kampen betyr nok at Norsk Tipping har slitt med å fylle midtukekupongen denne gangen. De ti første kampene på kupongen spilles Lille julaften, mens de to siste kampene spilles på selveste julaften.

Det er en vanskelig kupong, for Serie B er ikke den ligaen norske tippere følger tettest. Spillsenteret har analysert alle tolv kampene på kupongen for deg. God jul!

Innleveringsfrist onsdag klokken 2025.

Oddsregnskapet: Solid overskudd på oddstipsene

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

1. Sporting Lokeren - RSC Anderlecht B

Lokeren viser fin form. De har kun ett tap på de syv siste kampene. Vertene er imidlertid et av ligaens svakeste hjemmelag. Nå møter de et Anderlecht-lag som har et godt tak på dem. Gjestene  har vunnet fire av de fem siste  innbyrdes møtene. Bør være en borteseier!

2. Crotone - Trapani Calcio H

Serieleder Crotone viser flott form. De er ubeseiret i de åtte siste seriekampene. I fem av kampene har de holdt nullen. På hjemmebane har de ennå ikke tapt denne sesongen. Statistikken viser 8-1-0. Trapani har kun én seier på de fem siste kampene. Solid H!

3. Bari - Brescia H(UB)

Bari er vanskelige å slå på hjemmebane. På ti hjemmekamper har de syv seire og tre uavgjorte. Brescia er i god form. De har kun ett tap på de syv siste. Laget ligger på sjetteplass, fire poeng bak Bari. Vertene trenger tre poeng for å kjempe om direkte opprykk.

4. Novara - Cesena H

Novara har endelig våknet. Etter en svak start på sesongen står de med seks strake seire. De har faktisk vunnet tolv av de siste 14 kampene.. På hjemmebane viser statistikken 7-1-1. Cesena dårlige på bortebane. De har kun vunnet én av ni bortekamper så langt.

5. Pescara - Modena H

Vertene ligger på sjetteplass. De er sterke på hjemmebane, hvor de står med 6-2-1. Modena skal være en overkommelig oppgave. De ligger på 17.-plass, ett poeng over nedrykkskvaliken. Bortestatistikken er horribel. De står uten seier på ni bortekamper.

6. Spezia - Como Calcio H

Etter åtte seriekamper på rad uten seier, har Spezia begynt å sanke poeng igjen. De er ubeseiret i de siste fire kampene. Como virker helt fortapt i bunnen av tabellen.  De har kun én seier på de siste 19 kampene, og har bare ti poeng. Det skal være klasseforskjell!

7. FC Pro Vercelli 1892 - Perugia Calcio U(B)

Det er ikke lett å bli klok på Vercelli på hjemmebane. De er så opp og ned. Statistikkken viser 5-1-4. Perugia kjemper om en playoffplass. Etter to tap på rappen, vant de sist  mot Livorno. De er et av lagene som scorer færrest mål på bortebane. Dette blir jevnt!

8. Livorno - Ascoli U(H)

To lag som er ute av form. Livorno er uten seier på de siste åtte kampene, mens Ascoli er et elendig bortelag. De har tapt åtte av ni bortekamper. Problemet til gjestene er at de scorer for lite mål på bortebane. Livorno er et greit hjemmelag. De bør ta poeng her.

9. Ternana Calcio - Lanciano U(H)

Fire av de fem siste innbyrdes møtene mellom lagene har endt 1-1. Ja, faktisk har hele ti av de siste 15 kampene mellom disse lagene endt med poengdeling. Ternana virker å være i litt bedre form enn Lanciano. Gjestene har tapt fire kamper på rad. Ny U?

10. Vicenza - US Latina Calcio U(B)

Vicenza har falt ned på nedrykkskvalik etter syv kamper uten seier. Vertene har en litt spesiell hjemmestatistikk. De har spilt uavgjort i seks av ni hjemmekamper.  Latina har kun ett poeng mer enn Vicenza. De vil for alt i verden unngå tap her. Vrin match dette!

11. Salernitana Calcio - Cagliari U(B)

Vertene er et av to lag som spiller mest uavgjort i Serie B. De har åtte uavgjorte på 19 kamper. Cagliari rykket ned fra Serie A sist sesong, og skal direkte opp igjen.De har vært overlegne hjemme, men har ikke levert på bortebane. Stoler ikke helt på Cagliari.

12. Western Sydney - Newcastle United       H

Australsk fotball er sjelden kost på tippekupongen. Serieleder Western Sydney  viser glimrende form. De er ubeseiret på de siste åtte kampene, og de vant syv av dem. Newcastle startet sesongen bra, men er uten seier på de syv siste kampene. Bør bli en H!