SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Åpen kamp i Stavanger

Stavanger  20150812.
NM cupen fotball 2015:  Viking - Molde (3-0). Vikings keeper Iven Austbø etter 3-0 målet i 5. runde i NM-cupen i fotball mellom Viking og Molde på Viking Stadion.
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Stavanger 20150812. NM cupen fotball 2015: Viking - Molde (3-0). Vikings keeper Iven Austbø etter 3-0 målet i 5. runde i NM-cupen i fotball mellom Viking og Molde på Viking Stadion. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut lørdagskupongen for deg!

DEL

LØRDAGSKUPONGENLørdagskupongen domineres igjen av engelske kamper. Det er kamper fra Premier League og Mesterskapsserien på menyen, i tillegg er det en kamp fra Tippeligaen: Viking - Bodø/Glimt.

Innleveringsfrist klokken 1555.

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

1. Viking - Bodø/Glimt HUB

Eliteserien. Viking viser fin form. De har vunnet tre av de fire siste seriekampene, og torsdag gikk de til semifinalen i cupen. Bodø/Glimt står med seks seire på rappen. Jan Halvor Halvorsens mannskap har vunnet de tre siste bortekampene. De har slått VIF, Molde og Mjøndalen.

2. Sunderland - Norwich HU

Premier League. Begge lagene tapte forrige helgs serieåpning, men Sunderland skal ha størst kapasitet av disse to lagene. Norwich har satset på spillerne som fikk klubben opp i våres, men det var også de samme som spilte laget ned. Hjemmebanefordelen avgjør!

3. Swansea City - Newcastle United HU

Premier League. Swansea imponerte i serieåpningen, hvor de spilte 2-2 mot gullfavoritt Chelsea. De har for vane å hente gode spissen, og Andre Ayew slo til i seriedebuten. Newcastle spilte 2-2 mot Southampton. De har forsterket laget. Mest tro på waliserne her.

4. Tottenham - Stoke City                                     B

Premier League. Tottenham tapte mot United i seriestarten. De stiller med mye av det samme laget som i fjor. Stoke slo Spurs i begge kampene sist sesong. De har et slagkraftig mannskap med spillere som Shaqiri, Diouf og Krkic. Stoke kan overraske denne sesongen.

5. Watford - West Bromwich Albion            HB

Premier League. Begge lagene er spådd å havne i nedrykksstriden denne sesongen.  Nyopprykkede Watford  spilte 2-2 borte mot Everton, mens West Brom tapte 0-3 mot City. Hentet spissen Rondon fra Zenit denne uken. Begge lagene er gode offensivt.

6. West Ham - Leicester      H

Premier League. Utrolig sterk 2-0-seier på bortebane mot Arsenal i serieåpningen for West Ham.  De har et spennende lag på gang på Boleyn Ground. Leiceste har kun vunnet ett av de siste 23 oppgjørene mot West Ham på bortebane. De mistet viktige Cambiasso.

7. Bristol City - Brentford    B

Mesterskapserien. Bristol  City hadde sterke 16-5-2 hjemme sist sesong. Det gir grobunn for optimisme når det nå skal spilles på nivå 2, men de har en tynn stall. Forrige sesongs overraskelse var Brentford, da laget gikk hele veien til play off. Bortelaget skal være best!

8. Derby County - Charlton Atletic               HU

Mesterskapsserien. Derby skuffet i seriesparten med bare 0-0 mot Bolton. Nyansatte Paul Clement har brukt sommeren godt og hentet flere forsterkninger. Blant andre Tom Ince, Darren Bent og Andreas Weimann. Charlton vant 2-0 mot QPR. De er uberegnelige!

9. Fulham - Brighton & Hove Albion                B

Mesterskapserien. Fikk det tøft etter nedrykket fra Premier League, og bare en velrettet sluttspurt forhindret nytt nedrykk. Store endringer i troppen. Brighton har styrket laget, og de har fått en god start med seier i serien og ligacupen. Bortelaget har størst kapsitet.

10.Huddersfield Town - Blackburn Rovers  H

Mesterskapserien. Blackburn tapte serieåpningen mot Wolves. De har mistet viktige offensive spillere og uten økonomisk handlefrihet til å erstatte ser dette noe tungt ut. Huddersfield er en middelhavsfarer. De er et lag som vil havne midt på tabellen.

11. Ipswich Town - Sheffield Wednesday HU

Mesterskapsserien. Begge lagene åpnet med seier. Ipswich-manager Mick McCarthy har også skaffet seg lovende forsterkninger. De er en opprykkskandidat. Nye eiere, ny manager og stor optimisme i Wednesday,. Det er ryddet i stallen, og de kan kjempe i toppen.

12. Middlesbrough - Bolton Wanderers       H

Mesterskapserien. Boro var nær ved å lykkes forrige sesong, men Aitor Karankas menn misset i play off. Karanka har fått beholde alle sine viktigste brikker, mens tungt skyts er hentet inn. Boro er en opprykkskandidat. Bolton får en tøff sesong. Bør være en H her.