SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Arsenal er banker på bongen

Football - Newcastle United v Arsenal - Barclays Premier League - St James' Park - 29/8/15
Arsenal's Olivier Giroud in action with Newcastle's Georginio Wijnaldum
Reuters / Andrew Yates
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.

Football - Newcastle United v Arsenal - Barclays Premier League - St James' Park - 29/8/15 Arsenal's Olivier Giroud in action with Newcastle's Georginio Wijnaldum Reuters / Andrew Yates Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut lørdagskupongen for deg!

DEL

LørdagskupongenEndelig er Premier League tilbake. Lørdagskupongen består av seks kamper fra Premier League, fem kamper fra Mesterskapsserien og én kamp fra den norske eliteserien.

Molde har våknet. Etter å ha spilt seg ut av gullkampen i serien og røket ut av cupen og Mesterligaen, har de i alle fall spilt seg inn i Europaligaen. Det skal være klasseforskjell på Molde og Sandefjord, vi mener Molde er banker på lørdagskupongen sammen med Arsenal, Brighton, Middlesbrough, Cardiff og Leeds.

Innleveringsfrist er lørdag klokken 1555.

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

1. Sandefjord - Molde B

Nei, du skal ikke kaste bort garderinger her! Sandefjord er på vei ned, mens Molde har fått en skikkelig opptur etter turbulente måneder med trenersparking og formsvikt. En klokkeklar B!

2. Manchester United - Liverpool H(U)

Det er mange som gleder seg over å se Manchester United fortsette å famle mer eller mindre i blinde. 0-0 mot Newcastle og 1-2-tap for Swansea er fasiten i de to siste kampene. Jeg ser ikke bort fra at et uberegnelig Liverpool kan lage trøbbel her.

3. Crystal Palace - Manchester City (U)B

Palace er en humørbombe av et lag, og nå har de i tillegg blitt noenlunde stabile. Jeg tar ikke på meg å spå at eventyret vil vare, men er det noen som kan stikke kjepper i hjulene for suverene City i høst, er det nettopp «The Eagles»!

4. Arsenal - Stoke H

Arsenal lider fortsatt under mangelen på alternativ til Giroud på topp. Han er bra, han, men ikke ypperste verdensklasse. Og det trengs for å vinne Premier League! Men Stoke har skuffet litt i år, jeg tror det går an å ta sjansen på «The Gunners» her.

5. Watford - Swansea (HU)B

Nyopprykkede Watford sto med tre uavgjorte før de tapte for Manchester City sist. Å tape mot de lyseblå vil nok de fleste gjøre i år, og her er jeg veldig usikker. Swansea har startet bra, men er ikke et lag jeg stoler på. Så jeg bruker den hele her.

6. West Bromwich - Southampton (U)B

I West Bromwich ble det ikke noe salg av Saido Berahino, men den unge spissen har fått fansen rasende ved å si at han aldri mer skulle spille for klubben. Ikke bra, men det har heller ikke Southamptons serieåpning vært. Men de har skjerpet seg i de to siste.

7. Norwich - Bournemouth (H)B

To nyopprykkede lag, og ingen av dem har dummet seg ut i starten. Bournemouth-spiss Callum Wilson er i skuddet med fire mål, og har han dagen kan selvsagt alt skje. Jeg prøver en splitt.

8. Brighton - Hull H

Brighton var en skandale i Championship i fjor, men nå er de tilbake der de hører hjemme – i toppen. Leder hele divisjonen etter fire seirer og en uavgjort. Hull er på 2. plass, tre poeng bak. Jeg tar en sjanse, og sier at oppturen fortsetter for Brighton.

9. Middlesbrough - Milton Keynes H

«Boro» er som vanlig fryktelig ustabile. Skal være blant Championships beste, men går på smeller med jevne mellomrom. Men Milton Keynes er nyopprykket, og har bare scoret ett mål på de fire siste.

10. Cardiff - Huddersfield H

Cardiff er faktisk ubeseiret på fem kamper, men bare to av dem er vunnet. Det holder til 5. plass. Huddersfield har også tre uavgjorte, men de to andre et tapt. Altså er de under streken. Vet ikke helt om Cardiff er rett lag å stole på, men jeg sier H.

11. Leeds - Brentford H

Leeds presterte å spille uavgjort i fire kamper fra sesongstart. Sist fikk de seg endelig en seier, med sterke 2-1 borte mot Derby. Brentford tok fire poeng på de to første, så har de tapt de to neste. Og med hjemmebane til Leeds, er dette nok en H.

12. Burnley - Sheffield Wednesday H(B)

Burnley tok to poeng på de tre første, så har de to strake seirer. Wednesday er litt omvendt, vant i serieåpningen, så kom to poeng på tre kamper, før de tapte mot Middlesbrough sist. Vrient, Wednesday er notorisk upålitelige!