SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Arsenal får det tøft i FA Cupen

Football Soccer - Arsenal v FC Barcelona - UEFA Champions League Round of 16 First Leg - Emirates Stadium, London, England - 23/2/16
Arsenal's Alexis Sanchez looks dejected after Lionel Messi (not pictured) scores the first goal for Barcelona
Reuters / Dylan Martinez
Livepic
EDITORIAL USE ONLY.

Football Soccer - Arsenal v FC Barcelona - UEFA Champions League Round of 16 First Leg - Emirates Stadium, London, England - 23/2/16 Arsenal's Alexis Sanchez looks dejected after Lionel Messi (not pictured) scores the first goal for Barcelona Reuters / Dylan Martinez Livepic EDITORIAL USE ONLY. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Et skikkelig råtips på oddsen fra oss denne tirsdagen!

DEL

OddstipsOddstips Et finfint oddprogram denne tirsdagen, med full runde i den engelske mesterskapsserien, omkamper i FA Cupen og returoppgjør i Champions League.

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Hull - Arsenal H

England, FA Cup. Hull møter Arsenal til omkamp i FA Cupen. Det ble 0-0 på Emirates Stadium for et par uker siden, i en kamp hvor Arsenal sløste med sjansene, men hvor også Hull med litt tur kunne ha knabbet avansementet.

Hull er heislaget som fyker opp og ned mellom Premier League og Mesterskapsserien. Denne sesongen spiller i de i sistnevnte divisjon, men kjemper om de to plassene som gir direkte opprykk til Premier League.

De siste to sesongene har tigrene målt krefter mot Arsenal fem ganger. Tre av kampene har endt uavgjort, og to ganger har Arsenal stukket av med seieren. Under Steve Bruces ledelse har Hull levert ganske bra. De er bunnsolide bakover og har bare sluppet inn 20 mål i serien. I tillegg til det scorer de også bra med mål i motsatt ende, faktisk er det bare fire lag i mesterskapsserien som scorer flere. Det vitner om et lag med mange gode kvaliteter.

Hull er fryktelig vanskelig å møte på KC Stadium. Der vinner de som oftest, og har bare tapt én av 21 hjemmekamper i alle turneringer denne sesongen. Både Leicester og Swansea har prøvd seg (Ligacupen), men begge ble sendt hjem med tap. Steve Bruce' mannskap er også i bra slag. Det ble tap på bortebane mot opprykksrival Birmingham på fredag, men Hull står likevel med seks seire på sine siste ti kamper, og bare to tap.

Både Steve Bruce og Arsene Wenger har hintet om rulleringer i sine laguttak, og rapportene antyder at lagoppstillingene blir omtrent som i det første møtet på Emirates.

Sannsynlig laguttak Hull: Jakupovic - Maguire, Bruce, Davies, Elmohamady - Tymon, Meyler - Taylor, Maloney, Powell - Diomande.

Skadelisten til Arsenal inneholder fremdeles en lang rekke av viktige spillere. Petr Cech, Santi Cazorla, Laurent Koscielny, Alex Oxlade-Chamberlain, Jack Wilshere og Tomas Rosicky er utilgjengelig.

Sannsynlig laguttak Arsenal: Ospina - Chambers, Mertesacker, Gabriel, Gibbs - Flamini, Elneny - Campbell, Iwobi, Walcott - Giroud

Arsenal fikk seg nok et slag i trynet i tittelkampen forrige helg, da Leicester vant og de selv karret seg til ett poeng i hatkampen mot Tottenham. Arsene Wengers mannskap har faktisk ikke vunnet på nesten måned, men de blir nok å styre og stelle på KC Stadium, mens Hull legger seg lavt i banen og satser på kontringer. Oddsen på hjemmeseier er hele 4,50, og derfor synes jeg blir for dumt å ikke prøve. For Arsenal er virkelig ikke så gode for tiden at de bare kan komme til Hull og hente avansementet. Derfor tar jeg en råsjans og setter 100 kroner på hjemmeseier! Spillstopp er 1955.

Vårt tips:

Hull - Arsenal 4,50 - 3,40 - 1,60 H

Totalodds: 4,50