SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Arsenal klarer ikke å stoppe Barcelona

Arsenal og Olivier Giroud får en tøff oppgave mot Barcelona i kveld. Barca har ikke tapt på 32 kamper.

Arsenal og Olivier Giroud får en tøff oppgave mot Barcelona i kveld. Barca har ikke tapt på 32 kamper. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er tirsdagens dobbelttips!

DEL

OddstipsPå tirsdagens oddsprogram er Mesterligaen tilbake. Det er to spennende kvartfinaler på programmet mellom Juventus og Bayern Munchen og Arsenal og Barcelona. I tillegg er det nesten full runde i den engelske Mesterskapserien. Samtidig er det drøssevis av hockeykamper på menyen denne tirsdagen.

Oddstips 1: Bayern skaffer seg et fint utgangspunkt

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Klikk her for å spille Vikinglotto!

HC Davos - EV Zug H

Sveoitisk, National League A. Tabellnaboer. Disse lagene ligger på henholdsvis tredje- og fjerdeplass på tabellen. Det er kun ett poeng som skiller dem. Davos trenger poengene om de skal klare å holde følge med serieleder Zurich Lions.

Davos spiller sin andre kamp mot Zug på tre dager. De slo dem 4-2 på bortebane søndag. Nå skal det sies at Davos er best på bortebane. De er faktisk ligaens beste bortelag. De har vunnet 16 av 24 bortekamper så langt. På hjemmebane har de ikke vært like gode.

Samtidig er det verdt å vite at Zug er ligaens nest beste bortelag, men de suger for tiden. De har tre tap på de fire siste kampene.

Og de har en svak statistikk mot Davos. Fasiten viser at de har tapt fire av de siste fem kampene mot dem, og seieren kom etter spilleforlengelse.

Davos er i knallform. De har kun ett tap på de seks siste kampene, og jeg er overbevist om at Zug skal få kjørt seg i tirsdagens kamp. 1,85 i odds på hjemmelaget er absolutt verdt å brukes i en dobbel.

Arsenal - FC Barcelona B

Mesterliga, åttenddelsfinale. Arsenal klarte bare så vidt å kvalifisere seg for Mesterliga-sluttspillet. De slo Galatasaray 3-0 i den siste gruppespillkampen, og London-klubben gikk dermed videre. Det viser at Gunners tåler å spille med press på seg.

Arsenal klarte bare 0-0 mot Hull i FA-cupen i helgen, men jeg tror det er tirsdagens kamp som var i tankene på lørdag. Arsene Wenger gjorde også noen endringer på laget mot laget fra Mesterskapsserien. Iwobi og Campbell startet kampen sammen med Danny Welbeck, som sto i startoppstillingen for første gang etter at han var tilbake fra skade.

Den franske manageren ville hvile flere av ssine mest sentrale spillere før den tøffe kampen mot de regjerende Mesterliga-vinnerne.  Mesut Ozil, Theo Walcott og Alexis Sanchez er tilbake i troppen, uthvilt og klare til dyst. Den chilenske spissen Sanchez møter sin gamle arbeidsgiver for første gang etter overgangen til Arsenal. Alexis var i fantastisk form før han ble skadet, men etter at han returnerte fra skaden har han ikke vist den samme formen.

Arsene Wenger mangler Cazorla, Wilshere og Rosicky som alle er skadet.

Arsenal stiller trolig med følgende startellever: Cech – Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal – Coquelin, Ramsey – Oxlade-Chamberlain, Ozil, Sanchez – Giroud.

Barcelona er ubeseiret i 32 kamper i alle turneringer. Selv om de spilte en svak kamp på Gran Canaria i helgen, så klarte katalanerene å slå Las Palmas 2-1.

Luis Enriques menn fortsetter marsjen mot La Liga-tittelen. Nå ligger Barcelona åtte poeng foran Atletico Madrid og ni poeng foran Real Madrid.

Luis Suarez kom på scoringslisten igjen og han viser hysterisk god form.  Neymar scoret det andre målet mot laget fra ferieøyen i Atlanterhavet, og brasilianeren viser også kjempeform. Sammen med Messi kommer Suarez og Neymar til å herje med Arsenal-forsvaret tirsdag kveld, tror jeg. Og det sier jeg velvitende om at Barcelona er uten seier på de to siste besøkene på Emirates.

De spilte 2-2 i 2010, og i 2011 tapte Barca 1-2. Begge gangene gikk de likevel videre i Mesterligaen etter å ha ordnet opp hjemme på Camp Nou. Men jeg mener Barcelona er sterkere enn noen gang.

Luis Enrique har nesten en skadefri tropp. Rafinha er den eneste spilleren på skadelisten, men han er langtidsskadet.

Sannsynlig Barca-lagoppstilling: Bravo – Alves, Pique, Mathieu, Adriano – Rakitic, Iniesta, Turan – Messi, Suarez, Neymar.

Barcelona blir for sterke mot et ustabilt Arsenal-lag. Arsenal trenger et godt resultat på hjemmebane om de skal gå videre, det vet Wenger. Det kan gjøre at de tar noen unødige sjanser, og slikt vil bli straffet nådeløst av Barca. Jeg går for borteseier til 1,63 i odds. Denne funger fint i en dobbel.

Vårt dobbelttips blir Davos + Barcelona. Vår dobbel gir 3,02 i odds, og innsatsen blir 100 kroner. Spillestopp er klokken 1940.

Klikk her for å spille på vårt dobbelttips!

Her er vårt dobbelttips tirsdag 23. februar:

HC Davos - EV Zug 1,85 4,20 2,70 H

Arsenal - Barcelona 4,55 - 3,55 - 1,63 B

Total odds: 3,02