SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Arsenal sikter mot tabelltoppen

Vår tippeekspert tror at Arsenal og Mesut Ozil vinner lørdagens kamp mot Southampton.

Vår tippeekspert tror at Arsenal og Mesut Ozil vinner lørdagens kamp mot Southampton. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi har fylt ut 2. juledag-kupongen for deg!

DEL

Lørdagskupongen2. juledag, anglofile fotballelskeres julehøytidsdag, og en herlig lørdagsbong med ni kamper fra Premier League og tre fra Championship.

Jeg legger hodet på blokken og er forberedt på tyn fra en endeløs rekke Liverpool-fans om jeg tar feil, men jeg tror altså ikke de røde tar tre poeng hjemme mot serieleder Leicester. Til det er savnet av Sturridge for stort, og ikke minst så var det Liverpool leverte mot Watford sist fryktelig svakt. Så fortsatt god jul til Leicester!

Jeg tror begge de to som jager sensasjonslaget på toppen, altså Arsenal og Manchester City, vinner mot henholdsvis et formsvakt Southampton og et generelt svakt Sunderland.

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

1. Southampton - Arsenal  B

I Southampton har det gått helt «åt skogen» de siste ukene. Ett poeng på fem kamper har sendt dem under midten, spillerne sier de trenger mer tid til å bli samspilt. Og vi er altså kommet til jul! Arsenal, derimot, slo City mandag og får det meste til å klaffe.

2. Newcastle - Everton  U(HB)

Newcastle fikk pipekonsert mot seg etter bare 1-1 hjemme mot håpløse Villa sist. Nå får de nok en sjanse til å bevise at de er verdig den massive støtten de vanligvis har oppe i nord, for Everton finner ikke helt utav det om dagen. Vanskelig kamp!

3. Liverpool - Leicester  (U)B

Det Liverpool viste mot Watford sist, var ynkelige greier. 3-0 til de nyopprykkede var fortjent, det var noe veldig puslete over de rødes spill. Nå kommer årets lag 2015 på besøk, et lag som har snudd tabellbunn i fjor på denne tiden, til tabelltopp. Vi bøyer oss i hatten!

4. Manchester City - Sunderland  H

Citys gulljakt fikk seg et kraftig skudd for baugen mandag, med 1-2-tap for den kanskje aller største utfordreren, Arsenal. Denne oppgaven blir mye mer overkommelig, her skal det være klasseforskjell.

5. Tottenham - Norwich  H

Tottenhams to tap på 17 kamper vitner om et lag som endelig har klart å bygge seg et forsvar. Det er høyst uvanlig for Spurs, men kan ende med å gi dem en plass i neste års Champions League. Norwich har sine stunder, men her tror jeg de ryker.

6. Chelsea - Watford  H

Chelsea-spillerne viste vel egentlig hva de lenge har ment, for det de gjorde med 3-1 over Sunderland lignet ikke det de (ikke) gjorde de siste ukene med Mourinho. Her var det plutselig plan og innsats. Watford flyr høyt, men jeg tror ikke de vinner her. Ikke nå.

7. Aston Villa - West Ham  (H)U

Skrekk og gru for en sesong for en stakkars Villa-mann! Det eneste ørlille håpet må være et julemirakel, for de trenger nesten full pott i den hektiske fotballhøytiden for i det hele tatt å kunne håpe. Her fins faktisk sjanser, for et skadeskutt West Ham lager ikke mål.

8. Bournemouth - Crystal Palace  (U)B

Bournemouth flyr høyere enn noen gang, tre strake seire mot Chelsea, Manchester United og West Bromwich er ikke annet enn imponerende! Men Palace under Pardew er et utrolig sterkt kontringslag, som håver inn poeng borte. Jeg tror de bør få et kryss.

9. Swansea - West Bromwich  B

I Swansea venter de på bedre tider, og ny manager. Det er bare det at de hittil har fått nei, nei og nei fra de som er spurt. Imens fortsetter laget å famle ute på banen. Tro ikke annet enn at det er noe Tony Pulis og The Baggies har tenkt å utnytte!

10. Blackburn - Middlesbrough  B

Blackburn har ikke scoret mål i sine to siste kamper. Når en da får serielederen på besøk, er en selvsagt i trøbbel. Boro har 5-1-0 på sine seks siste kamper. Nå vet alle som har tippet en stund at dette er et lag en aldri bør stole på. Jeg er dum nok til å gjøre det likevel.

11. Hull - Burnley  H(U)

Hull har rotet litt inn mot jul, har tapt tre av fem den siste måneden. Men de er nå uansett et knallsterkt hjemmelag, på eget gress har de 8-2-1. Burnley har også rotet en stund, men mye kan ha snudd med 4-0 mot Charlton sist. Likevel; de har bare to borteseire.

12. Ipswich - Queens Park Rangers  (H)U

Ipswich har for vane å gå av egen bane med ett i stedet for tre poeng. For mange uavgjorte hjemme gjør at de «bare» er på 6. plass. QPR er i bedring etter mangerskifte, det skal bli spennnede å se om Jimmy Floyd Hasselbaink kan føre dem opp til playoff!